مهدی هستم مهمان ارسال شده در 2 مهر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر 1400 سلام چند سوال درباره نماز دارم. اگه میشه توضیح دهید ۱.حرکت بدون عمد در نماز و گفتن نیت در حال حرکت ۲.اذان و اقامه ۳.ترتیب خواندن نماز های قضا بعد من تازه به بلوغ رسیدم و میخواهم بدانم چه کارهای واجب را که توانایی دارم میتوانم انجام دهم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 228 ارسال شده در 3 مهر 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر 1400 11 ساعت قبل، مهدی هستم مهمان گفته است: حرکت بدون عمد در نماز و گفتن نیت در حال حرکت حرکت کردن و راه رفتن به مقدار کم با شرایط ذیل اشكال ندارد: 1. صورت نماز به هم نخورد. 2. نمازگزار از قبله منحرف نشود. 3. در حال حرکت قرائت و ذکرهای نماز را نگوید گفتن نیت در حال حرکت اشکالی ندارد 11 ساعت قبل، مهدی هستم مهمان گفته است: اذان و اقامه برای صحیح بودن اقامه در صورت امکان، فرد باید آن را در حال قیام و ایستادن بگوید؛ امّا رعایت قیام در هنگام اذان مستحب میباشد. 11 ساعت قبل، مهدی هستم مهمان گفته است: من تازه به بلوغ رسیدم و میخواهم بدانم چه کارهای واجب را که توانایی دارم میتوانم انجام دهم آنچه در رساله عملیه و سایر منابع دینی از واجبات آمده است را انجام دهد و از محرمات پرهیز نماید پیوسته موفق و پیروز باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده