مهمان مهمان ارسال شده در 14 فروردین 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین 1401 سلام عبادات و اطاعات همه قبول بنده ناراحتی ریوی و آسم دارم و همیشه سعی میکنم دارو و اسپری رو قبل سحر و بعد افطار استفاده کنم اما بعضی مواقع حمله آسمی بوجود میادو سرفه های شدید دارم تکلیف بنده چیه وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 14 فروردین 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین 1401 سلام عليكم اسپری هایی که جهت اسم استفاده می شود دارو را به صورت هوا وارد ریه میکند هر چند از راه حلق است اما به صورت هوا وارد ریه میشود ومشکل برای روزه ایجاد نمیکند. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 23 اسفند 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند 1402 سلام بنده جایی کار میکنم که برای تمیز کاری از اسپری استفاده میکنم حین استفاده از اسپری ذراتی که از اسپری خارج میشود و در هوا پخش میشود (البته کمی) ممکنه وارد بینی بنده شود می خواستم بدونم ایا باعث ابطال روزه میشود? وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 23 اسفند 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند 1402 سلام علیکم اگر ذرّات غلیظ بلند شود و به حلق برسد مبطل روزه است و اگر خفیف و کم باشد اشکال ندارد. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری