یا صاحب الزمان ادرکنی 0 ارسال شده در 5 تیر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر 1400 سلام علیکم من تابلویی دارم که الان برایم سوال شده که وجود آن در منزل کراهت دارد یا خیر همچنین برای نماز؟ در این تابلو چهره افراد بسیار کوچک است عکس را برایتان بارگذاری میکنم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: صادقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم صادقی 30 ارسال شده در 5 تیر 1400 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر 1400 سلام علیکم فی نفسه استفاده اشکال ندارد جایی که نماز خوانده میشود استفاده از نقاشی ذی روح کراهت دارد مخصوصا روبروی نمازگذار 2 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
یا صاحب الزمان ادرکنی 0 ارسال شده در 6 تیر 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر 1400 میگویند وجود تابلو و مجسمه از ورود فرشتگان به خانه جلوگیری میکند آیا این تابلو هم اینگونه است وضعیت: پاسخدادهشده توسط: صادقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم صادقی 30 ارسال شده در 6 تیر 1400 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر 1400 سلام علیکم در روایات ائمه اطهار صلوات الله علیهم اجمعین اینطور فرموده اند : ملائک در خانه ای که سگ نگهداری میشود و خانهاى که در آن صورت (مجسمه ) و تمثال (عکسهای صاحب روح) باشد 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
یا صاحب الزمان ادرکنی 0 ارسال شده در 6 تیر 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر 1400 عکس صاحب روح یعنی چه دقیقا؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: صادقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم صادقی 30 ارسال شده در 7 تیر 1400 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر 1400 ذی روح یعنی انسان و حیوان 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری