علیرضا صداقت مهمان ارسال شده در 21 خرداد 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد 1401 اگر انسان روزه استیجاری میتی را از ورثه آن میت در بدل پولی گرفته باشد آیا خانواده او در روزه گرفتن با او میتوانندکمک نمایند؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 21 خرداد 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد 1401 سلام علیکم اگر شرط مباشرت نشده باشد که خود فرد انجام دهد مانعی ندارد . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 26 دی 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی 1401 سلام علیکم ، من از شخصی یکماه روزه استیجاری گرفتم ، روزه ها را با تمام شرایطش میگیرم ، ولی نماز صبح های خودم قضا میشه ، یا مثلا همین یکماه نماز را من و همسرم شریکی میگیریم ، و خانمم نیز در قسمت نماز های خودش کاهلی میکند ، حالا سوال من اینست که طرف مقابل فقط گفته روزه بگیر و شرط دیگری نکرده ، ایا اینکه من نماز خودم را یا همسرم نماز خودش را نمیخواند ولی روزه استیجاری میگیریم ، این درست است و نماز نخواندن ما ضرری به اجاره نمیزند ؟ش وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 26 دی 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی 1401 سلام علیکم در صورتی که در این رابطه شرطی با شما نکرده باشند صرف انجام دادن عمل و اینکه آن عمل را به نحو صحیح شرعی انجام دهید کفایت میکند، اما بهتر این است که طوری برنامهریزی کنید که خدایی نکرده نمازی از شما قضا نشود. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری