Rahman panah مهمان ارسال شده در 27 فروردین 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین 1401 سلام ببخشید من بچم 3 ماهه است شیر میخوره هیچ کمکی دیگه ای بهش نمیدم آیا روزه بر من واجب است درحالی که 3 روز روزه گرفتم سردرد های خیلی شدیدی شدم ممنون از پاسخگویی وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 27 فروردین 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین 1401 سلام علیکم اگر روزه برای خود شما یا بچهای که شیر میدهید ضرر دارد، روزه بر شما واجب نیست و باید برای هر روز یک مُد طعام به فقیر بدهید؛ و در هر دو صورت روزههایی را که نگرفتهاید باید قضا نمایید، ولی بنا بر احتیاط واجب این حکم اختصاص به موردی دارد که شیر دادن بچه منحصر به همین راه باشد، و اما اگر راه دیگری برای شیر دادن بچه باشد مثلاً از شیر خشک استفاده کنید یا چند زن در شیر دادن به بچه شرکت کنند، و یا از شیر دادن با شیشه و پستانک کمک بگیرید، بنا بر احتیاط واجب باید روزه بگیرید. رساله توضیح المسائل م ۱۶۹۸ موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M.. مهمان ارسال شده در 29 فروردین 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 1401 سلام علیکم مادری که بچه شیر خواره یک ساله و هشت ماهه داشته باشد که دارای نرمی استخوان می باشد و اگر مادر روزه بگیرد شیر کم میشود روزه گرفتن برای این مادر واجب است یا نه؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 29 فروردین 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 1401 سلام علیکم زنی که بچّه شیر میدهد و شیر او کم است، چنانچه روزه برای خودش یا بچّهای که شیر میدهد ضرر دارد، روزه بر او واجب نیست، و باید برای هر روز یک مُد طعام به فقیر بدهد و در هر دو صورت، روزههایی را که نگرفته باید بعداً قضاء نماید و قضاء روزه به سبب شیر دادن از او ساقط نمیشود. شایان ذکر است، بنابر احتیاط واجب، این حکم اختصاص به موردی دارد که شیر دادن بچّه، تنها همین راه را داشته باشد، امّا اگر راه دیگری برای شیر دادن بچه باشد، مثلاً چند زن در شیر دادن او شرکت کنند، یا بتواند از شیرهای جایگزین مثل شیر خشک، کمک بگیرد یا از غذاهای کمکی استفاده کند بنابر احتیاط واجب، روزه نگرفتن برای چنین زنی جایز نیست وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
نوروزی مهمان ارسال شده در 18 اسفند 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند 1401 سلام عرض ادب دارم یک سوال داشتم ؛خانم که تازه طفل به دنیا آورده میگه روزه من چی میشه خودش ضعیف است وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 18 اسفند 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند 1401 سلام علیکم زنی که بچّه شیر میدهد و شیر او کم است، چنانچه روزه برای خودش یا بچّه، که شیر میدهد ضرر داشته باشد، روزه بر او واجب نیست، بلکه در موارد ضرر حرام، نباید روزه بگیرد و باید برای هر روز یک مُدّ طعام به فقیر بدهد و در هر دو صورت، روزه هایی را که نگرفته باید بعداً قضا نماید و قضای روزه به سبب شیر دادن از او ساقط نمیشود. نکته: خوردن شیر خشک (و مانند آن) برای کودک چنانچه در آینده موجب ضرر قابل توجّه باشد، مانند نوزادی که در ماههای اول شیرخواریش باشد و خوردن شیر خشک سبب شود بعد از ماه رمضان از خوردن شیر مادر امتناع ورزد و این امر برای نوزاد ضرر قابل توجّه داشته باشد، در این صورت هم، مانند حالت اوّل، روزه نگرفته و به جایش قضا و فدیه ثابت میشود. جهت مطالعه و آگاهی بیشتر: https://lms.al-mesbah.org/2658/#0205 موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 23 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی 1402 سلام سوالی داشتم. خانمم در سال قبل به خاطریکه حامله بود روزه گرفته نتوانسته بود، زیرا داکتر منع کرده بود هم خودش ضعيف بود و هم طفلش، حالا که طفلش به دنیا آمده اگر قضایی روزه خود را بگیرد طفلش گرسنه میماند. حالا تکلیف اش چیست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. وضعیت: پاسخدادهشده توسط: عقباطلب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام عقباطلب 5 ارسال شده در 23 دی 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی 1402 سلام علیکم در فرض مذکور قضای روزه ها را بعد از رمضان در پیش رو بگیرد و به احتیاط واجب برای هر روز یک مد ( تقریبا ۷۵۰ گرم ) طعام ( گندم یا جو یا نان و مانند این ها ) به عنوان فدیه به فقیر بدهد . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 17 اسفند 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند 1402 سلام و وقت بخیر بنده مادر شیر دی هستم خودم ضعیف هستم شیرم کم است بچه ام ۸ماهه است شیر خشک نمیخوره خودم استخوان درد دارم اگر روزه بگیرم بریم خیلی سخته تکلفم چیست و بخاطری همی ضعیفی که دارم دو سال روزه نگرفتم چون زمان شیر دهی داشتم الان نمیتانم قضا بجا بیارم بدون شیر دهی هم حالم زیاد خوب نیست تکلفم چیست؟؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 17 اسفند 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند 1402 سلام بر زن شیردهی که روزه گرفتن برای خودش یا نوزادش ضرر دارد روزه واجب نیست، (بلکه در موارد ضرر حرام مثل مرگ یا نقص عضو، نباید روزه بگیرد) البته باید براى هر روز 750گرم طعام مانند گندم یا برنج به فقير بدهد و قضاى روزه را هم بجا آورد؛ اگر روزه برای خودش ضرر قابل توجهی داشته باشد و تا رمضان بعدی ضرر برای خودش ادامه داشته باشد روزهها قضا ندارد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 18 اسفند 1402 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند 1402 مراد از ضرر که فرمودند قضا ساقط میشود، بیماری بوده، نه صرفِ مشکلِ شیردادن. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری