رفتن به مطلب

عادت ماهانه تعیین نوع عادت در حیض

mpa

ارسال های توصیه شده

سوال در زمینه تعیین نوع عادت در حیض

با سلام و احترام 

با توجه به اقسام حیض، نوع عادت خود و وظایفی که نسبت به انجام عبادات دارم را میخواستم بدانم .

تاریخ شروع عادت ماهیانه من در ماه شهریور ۱۴۰۴، ۱۱ شهریور بوده(تاریخ پاکی بین ۱۴ تا ۱۷ شهریور که برای ۱۴ ام  و ۱۵ ام احتمال بیشتری میدهم ) و تاریخ شروع عادت ماهیانه در مهر ۱۴۰۴، ۱۰ مهر( تاریخ پاکی  ۱۳تا ۱۵ مهر که برای ۱۳ و  ۱۴ مهر احتمال بیشتری میدهم ) و تاریخ شروع در آبان ۱۴۰۴، ۸ آبان  (تاریخ پاکی ۱۴ یا ۱۵ آبان که نسبت به ۱۴آبان احتمال بیشتری میدهم )بوده است. تعداد روزهای عادت ماهیانه ام  معمولا ۴، ۵ یا ۶ روز(بیشتر مواقع ۵ یا ۶روز) و کمتر اتفاق می افتد که ۷ یا ۸ روز باشد اما برای انجام غسل تا ۸ روز را صبر میکنم که کاملا مطمئن باشم که عادت به پایان رسیده باشد)، تاریخ شروع  و پایان عادت ماهیانه مرداد و تیر  ۱۴۰۴ را دقیقا به خاطر ندارم.  سوال من این است که در ماه آبان آیا صاحب عادت محسوب میشدم یا خیر ؟

سوال دیگری که دارم تعریف لکه بینی چیست و چه تفاوتی با خونریزی دارد و حداقل مدت لکه بینی چند روز است ؟   با تشکر 

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: ناظم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• تیم ناظمان

سلام علیکم 

در فرض سؤال، مضطربه بوده و صاحب عادت وقتی وعددیه نمی‌باشید.

لکه‌بینی معمولاً به خون‌دیدن مقطعی و غیر پیوسته گفته می‌شود و حداقل و حداکثر ندارد. از نظر احکام گاهی حکمش با خونریزی دائم یکسان و گاهی دارای احکام خاص می‌باشد که تفصیلاتش زیاد است. 

کارشناس: #محمدآبادی 

کارشناس ارشد: #ترنجیان 

#t_76062

وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...