مهمان مهمان ارسال شده در 24 تیر 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر 1403 سلام علیکم خدمت شما چند روزی قبل از شما در مورد پرداخت کفاره عمد، سوالی کرده بودم جوابم ناقص ماند؛ سوال کرده بودم که آیا میتوانیم قیمت همان کفاره عمد را به دفتر مرجع جامع الشرایط دهیم یا خیر؟ شما گفتید اگر مطمئن باشید به فقرا میدهد میتوانید به دفتر دهید: خوب حالا قیمت کفاره عمد و یا شکستن عهد در حساب پول افغانی تقریبا ۱۴۰۰ ویا ۱۵۰۰ افغانی میشه، اگر همین قدر پول را به دفتر مجتهد دهم وآنها ممکن است برای یک فقیر دهد همین قیمت را آیا تکلیف از من برداشته شده است؟ لطف کنید جوابم را اگر میشه زود ،دهید. وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 24 تیر 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر 1403 سلام علیکم کفاره عمد لازم هست به ۶۰ فقیر پرداخت شود اگر یقین دارد که دفتر مرجع کفاره عمد که مربوط به یک روز است را به یک فقیر می دهند نمیتواند کفاره را به دفتر مرجع تحویل دهد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 25 تیر 1403 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر 1403 با تشکر از کارشناس محترم چنانچه اعلام نمایید کفاره عمد می باشد در مسیر خودش مصرف می شود وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری