مهمان مهمان ارسال شده در 29 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن 1402 سلام علیکم پسری متولد 31شهریور1389که به تازگی موهای زائد بدنش ظاهر شده آیا به تکلیف رسیده و باید امسال روزه بگیرد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: عقباطلب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام عقباطلب 5 ارسال شده در 29 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن 1402 سلام علیکم علامت بلوغ در پسران یکی از این موارد است : ۱_ تمام شدن ۱۵ سال قمری ( تقریبا معادل چهارده سال و هفت ماه و پانزده روز شمسی ) ۲_ بیرون آمدن منی ۳_ روئیدن موی درشت زیر شکم و بالای عورت ۴_روییدن موی درشت روی صورت و پشت لب توجه: روئیدن مو در سینه و زیر بغل و درشت شدن صدا و مانند آن؛نشانه ی بلوغ نمی باشد . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمدآبادی 91 ارسال شده در 30 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن 1402 با تشکر از کارشناس محترم در صورتی که «خروج منی و روییدن موی درشت در صورت و زیر شکم» رخ ندهد، سنّ بلوغ ایشان در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ خواهد بود. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 1 اسفند 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند 1402 عرض سلام و تشکر پسر من فقط مورد شماره 3را دارد و گزینه های دیگر را ندارد و با اینکه 13سال دارد به تکلیف رسیده؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 1 اسفند 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند 1402 سلام علیکم بله به تکلیف رسیده است. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 17 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین 1403 سلام علیکم من اولین ماه رمضانی که بالغ شده بودم پدر و مادرم اطلاع نداشتند که من به بلوغ رسیدم فلذا ۵ روز از ماه رمضان بنده رو برای سحری خوردن بيدار نکردن و از گرسنگی افطار میکردم. تکلیف این ۵ روز چیه؟ کفاره عمد باید بدهم یا غیر عمد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 17 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین 1403 سلام علیکم در مورد سوال اگر در یادگیری مسئله کوتاهی نکرده کفاره عمد ندارد. ولی باید توجه داشت وقتی که گرفتن روزه حرجی شد احتیاط واجب به مقدار ضرورت می تواند اب یا غذا بخورد و در ادامه روز امساک لازم است. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری