مهمان مهمان ارسال شده در 24 شهریور 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور 1401 سلام من مدت ۲۵ سال میشه ازدواج کردم و هر سال نذر ماه صفر را غذا های مختلف با مقادیر مختلف پختم، اما حال میگویند که از سال اول هرچه پختی باید تا آخر عمر همان را نذر کنی، تکلیف من چیست؟؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 26 شهریور 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور 1401 سلام علیکم اگر صیغه نذر (مثل اینکه بگویید: چنانچه مریض من خوب شود برای خدا بر من است که ده تومان به فقیر بدهم) را بر زبان جاری کردهاید باید همانطوری که نذر کردید عمل کنید، و إلا اگر صیغه نذر را نخواندهاید تغییر دادن آن اشکالی ندارد. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 2 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی 1402 سلام خسته نباشین من نذر کردم هرسال عاشورا حلوا بپزم بین همسایه ها پخش کنم چند سال اینکارو می کنم حالا اگه خونمونو عوض کنیم بریم محله دیگه تکلیف نذرم چی میشه چون نیتم از اول همسایه ها بوده بعدا وقتی خونه عوض میشه همسایه ها هم عوض میشه ؟؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 2 دی 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی 1402 سلام علیکم اگر نذر شرعی باشد و همسایهها عوض شدند چون مطلق نیت کردید که به همسایهها بپردازید اشکالی ندارد و به همسایههای جدید بپردازید اما اگر اسم آوردید به این همسایه به این همسایه میپردازم باید برگردید به محل قبلی و به آنها بپردازید. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری