سید عتیق الله جلالی مهمان ارسال شده در 15 آذر 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر 1402 برادرم پول یک گوسفند را نذر کرده و برایم فرستاد تا یک گوسفند بکشم و نذر کنم و گوشتش را بین فقرا تقسیم و یک مقدارش را خودم بردارم اما من یک پنجم گوشت گوسفند را برای کسانی که برادرم سفارش کرده بود دادم و بقیه را یک مهمانی ترتیب دادم و قوما را که بعضی ها از کربلا و بعضی از ایران آمده بودند دعوت کردم و در خانه برایش غذا دادم آیا این کار درست است؟ البته برادرم سفارش کرده بود که مقدار گوشت را به فقرا، خام تقسیم کنید ولی من این کار را نکردم بلکه به نحو مهمانی مذکور مصرف کردم. وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 16 آذر 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر 1402 سلام علیکم اگر برادر شما یا جناب عالی، صیغه نذر شرعی را جاری کرده باشید، باید طبق نذر خود عمل کنید. نکته قابل توجه: چنانچه صیغه نذر شرعی را نخوانده اید، در اینجا فقط باید، برادر خود را از نحوه تقسیم کردن گوشت آگاه کرده و جلب رضایت ایشان را کسب نمایید. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده