مهمان مهمان ارسال شده در 18 فروردین 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین 1402 سلام من در روز ۷ ام عادت ماهانه ام غسل کردم و روزه هم گرفتم اما نیمه شب خون کم رنگی دیدم که خیلی کم بود به قدری دو قطره حکم روزه اون روز مه چی بوده ایا درست بوده یا نه قضا داره وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 18 فروردین 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین 1402 سلام علیکم تا ده روز از شروع عادت هر لکه بینی (خون باشد یا لکههای زرد رنگی که رگههای خون در آن موجود باشد) هر چند کم باشد جزء عادت ماهانه حساب میشود؛ بنابراین روزه آن روز صحیح نبوده و قضای آن را باید بعد ماه رمضان بگیرید. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
طاهره مهمان ارسال شده در 27 اسفند 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند 1402 من بعد ده روز لکه بینی داریم ک بعد هفت روز لکه ها قطع میشن یکی دوساعت و موقع وارسی به خاطر زخم رحم دوباره لکه میبینم برای روزه حکمش چیست وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 28 اسفند 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند 1402 سلام علیکم در مورد سوال لکه بینی اگر خون زخم باشد برای روزه اشکال نداشته و غسل هم لازم نیست. همچنین اگر خون استحاضه باشد برای روزه اشکال نداشته و برای نماز، به وظیفه مستحاضه عمل شود. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری