مهمان مهمان ارسال شده در 9 تیر 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر 1403 علیکم السلام! من یک فروشنده هستم که تو مارکت های برزگ فقط کارم اسکن کردن وسایل و خوراک و پوشاک است که البته خوراک منظورم همان گوشت خوک یا دیگر گوشت های حیواناتی است که حرام هستند چی پخته و یا خام که ذبح نشدند. بعضی از مارکت های کوچک هم هستند که نه تنها کارم آنجا اسکن و فروش گوشت های حرام و غیره است بلکه چیدن آنها هم به یخچال ها مربوط کارم میشه. آیا حقوق که من از این کار دریافت میکنم حلال است یا خیر ؟ مقلد آقای سیستانی وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 12 تیر 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر 1403 سلام علیکم فروش گوشت خوک و فرآوردههای حاصل از آن، حرام بوده و چنین معاملهای باطل میباشد. البته صرف اسکن و بارکد زدن بلامانع بوده و کسب درآمد از این طریق حلال میباشد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 17 تیر 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر 1403 اگر صرف اسکن و بارکد زدن مشروبات الکلی باشه چطور؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 18 تیر 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر 1403 سلام علیکم صرف اسکن و بارکد زدن گناه نیست. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده