مهمان مهمان ارسال شده در 17 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین 1403 من با خانواده در عراق هستم یک ماه شده که از افغانستان آمدم. در افغانستان با پدر و مادر زندگی می کردم. پدر مدیر مالی منزل به عهده پدر بود و من استقلال مالی نداشم و زکات فطریه را هر سال از همه اهل خانه را او می پرداخت. الان که در عراق هستم و تصمیم برای جدایی ندارم چند ماه بعد انشاءالله دوباره یکجا می شویم. حالا بفرمایید زکات فطریه ما را می تواند پدرم از افغانستان بدهد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 11 ارسال شده در 17 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین 1403 سلام علیکم اگر نانخور پدرتان حساب میشوید (یعنی مخارج زندگی شما با ایشان میباشد) فطریه شما را ایشان میپردازد حتی اگر در مسافرت یا شهرهای دیگر باشید. اما اگر مخارج زندگی شما، با خودتان است فطریه را باید خودتان بپردازید. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
قاسم حسنی مهمان ارسال شده در 17 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین 1403 سلام علیکم من یک طلبه استم دور از خانه درحال تحصیل استم آیا فطریه ام را خودم پرداخت کنم یا پدرم لطف نموده جواب بدهید وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 17 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین 1403 سلام علیکم در مورد سوال اگر نانخور پدر است پرداخت فطریه بر پدر واجب است. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمد مهمان ارسال شده در 17 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین 1403 اگر فقط برای مدت مسافرت، مخارج تغذیه ای با پدر نباشد، فطریه با کیست وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 228 ارسال شده در 18 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین 1403 سلام وقت بخیر اگر پیش از غروب عید فطر در مسافرتی باشید که به دید عرف نانخور پدرتان محسوب نشوید فطریه بعهده خودتان است. اما اگر همچنان نانخور او بحساب میآیید پرداخت فطریه بر پدر واجب است وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 23 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین 1403 سلام. پسری که ازدواج کرده یا مجرد هست و در خارج از کشور و دور از خانواده زندگی می کند، باز هم بر پدر او واجب هست که فطریه روزه اش را بدهد یا خودش بدهد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: عقباطلب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام عقباطلب 5 ارسال شده در 23 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین 1403 سلام علیکم ملاک این است که ایشان نانخور چه کسی هستند؛ اگر نانخور پدرشان هستند و از جانب ایشان خرجی می رسد، فطریه نیز به گردن پدر است و الا به گردن خودش می باشد . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری