احمد 2 0 ارسال شده در 12 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین 1403 به خودارضایی نیوفتیم حتی خوفشم نداشته باشیم...به زنا نیوفتیم حتی خوفشم نداشته باشیم..به ناموس مردم تو خیابون نگاه نکنیم حتی خوفشم نداشته باشیم.البته چون پورن میبینم اون اتیش شهوت کمی فروکش میکنه کنترل چشمام و اون اتش شهوت بیشتر تو کنترلمه ...ایا بازم با این شرایط حرام دیدنش؟؟؟ البته دیدین پون باعث تحریک جنسی میشه ..اما خوب افتادن به خودارضایی یا زنا یا نگاه به ناموس مردم ندارم چون با دیدنش اون اتیش شهوت کم تر میشه خودمو بهتر میتونم کنترل کنم . ایا بازم حرام؟ من بدبختانه 15 ساله درگیره پورن هستم و طوری درگیرش شدمم و مغزم ادت کرده که وقتی میگم دیگه نمیخوام نگاه کنم میخوام دیوانه بشم مخصوصا وقتی 8 روز نگاه نمیکنم کلا با خانواده دعوا دارم ذهنم کاملا پرته ..کاملا تو خودم میرم انگار افسورده شدم..نمیدونم چکار کنم ..ذهنم میخوام مشغول کنم انقدر ذهنم درگیر که با هیچ چیزی پرط نمیشه حواسم .تو این 15 سال نمیدونم جند بار اقدام به ترک کردم با روش های مختلف ولی نتونستم ...الان امکان ازدواج ندارم..وقتی هم میرم اصال یک ادم دیگه ای میشم..نمیدونم باید چکار کنم.. اما میدونم که با دیدن پورن نه خدارضایی میکنم نه قطعا زنا .چشامم که کاملا بیرون کنترل .ایا بازم حرام ؟البته دیدن پورن با تحریک شهوت ولی بعد دیدن اون اتیشی کخ بدنم گرفته کمی فروکش میکنه وضعیت: پاسخدادهشده توسط: عقباطلب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام عقباطلب 5 ارسال شده در 12 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین 1403 سلام علیکم فرمایشات شما باعث نمی شود تا حرمت دیدن فیلم پورن از بین برود؛ قطعا ترک کردن کاری که چندین سال به آن مبتلا بوده اید مشکل است؛ ولیکن با استمداد از خداوند متعال و توسل به ائمه اطهار ایمان خود را قوی کنید و وسوسه ی شیطان را از قلب و ذهن خود دور سازید . انشالله خداوند متعال و اهل بیت دستگیرتان باشند . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
احمد 2 0 ارسال شده در 12 فروردین 1403 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین 1403 به خودارضایی نیوفتیم حتی خوفشم نداشته باشیم...به زنا نیوفتیم حتی خوفشم نداشته باشیم..به ناموس مردم تو خیابون نگاه نکنیم حتی خوفشم نداشته باشیم.البته چون پورن میبینم اون اتیش شهوت کمی فروکش میکنه کنترل چشمام و اون اتش شهوت بیشتر تو کنترلمه ...ایا بازم با این شرایط حرام دیدنش؟؟؟ البته دیدین پون باعث تحریک جنسی میشه ..اما خوب افتادن به خودارضایی یا زنا یا نگاه به ناموس مردم ندارم چون با دیدنش اون اتیش شهوت کم تر میشه خودمو بهتر میتونم کنترل کنم . ایا بازم حرام؟ من بدبختانه 15 ساله درگیره پورن هستم و طوری درگیرش شدمم و مغزم ادت کرده که وقتی میگم دیگه نمیخوام نگاه کنم میخوام دیوانه بشم مخصوصا وقتی 8 روز نگاه نمیکنم کلا با خانواده دعوا دارم ذهنم کاملا پرته ..کاملا تو خودم میرم انگار افسورده شدم..نمیدونم چکار کنم ..ذهنم میخوام مشغول کنم انقدر ذهنم درگیر که با هیچ چیزی پرط نمیشه حواسم .تو این 15 سال نمیدونم جند بار اقدام به ترک کردم با روش های مختلف ولی نتونستم ...الان امکان ازدواج ندارم..وقتی هم میرم اصال یک ادم دیگه ای میشم..نمیدونم باید چکار کنم.. اما میدونم که با دیدن پورن نه خدارضایی میکنم نه قطعا زنا .چشامم که کاملا بیرون کنترل .ایا بازم حرام ؟البته دیدن پورن با تحریک شهوت ولی بعد دیدن اون اتیشی کخ بدنم گرفته کمی فروکش میکنه وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 13 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین 1403 سلام علیکم در مورد سوال دیدن پورن حتی با شرایط ذکر شده هم حرام است. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم ارشد 15 ارسال شده در 18 فروردین 1403 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین 1403 با احترام دو سؤال شما ادغام شد. لطفاً از ارسال سؤال تکراری خودداری فرمایید. همواره میتوانید سؤالات پیشین خود را در بخش نمایه » فعالیتهای اخیر مشاهده کنید. وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
احمد 2 0 ارسال شده در 19 فروردین 1403 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین 1403 سلام حاج اقا من ترک 40 روزه پورن کردم و الان 16 روز گذشته اگر بعد 40 روز هنوز این تصویر های پورن جلوی چشم باشه و انقدر مثل الان بهم فشار بیاره..میتونم ترک تدریجی پورن رو پیش بگیرم؟؟منظور اینکه ایا توبه کسی که میخواد تدریجی گناه رو کنار بزار پذیرفته میشه؟؟؟چون میگن توبه یعنی پشیمانی و دیگه طرف گناه نرفتن ..ولی من توبه من برای ترک تدریجی هست و ترک کامل 3 یا 4 سال طول میکشه چون من تقریبا حدود 13 ساله درگیر پورن هستم متاسفانه ..ایا توبه ترک تدریجی پذیرفته میشه اگر بعد 40 روز ترک موفق نشدم؟؟؟ و اگر قبل این 3 سال بمیرم ایا اون دنیا این گناه رو حساب نمیکنن دیگه ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 19 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین 1403 سلام علیکم با اراده و تصمیم قاطع، و با مشاوره گرفتن از اشخاصی که متخصص در روان شناسی هستند، انشااللّه ترک این گناه برای شما امکان پذیر خواهد بود، و توصیه حقیر آناست که زمینههای انجام این کار را از خود دور کنید، بهطور مثال: از دسترس خارج کردن ماهواره، یا گوشی تلفن همراه برای مدتی، پرهیز از تنهاشدن در مکانی که احتمال انجام گناه میرود. خداوند متعال قطعا کسانی را که به دنبال ترک حقیقی معصیت و دوری از وسوسههای شیطان باشند، یاری و نصرت عطا میفرماید. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری