مهمان مهمان ارسال شده در 5 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 1403 من بخاطر امتحان کانکور که تقریباً یکی دوماهه بعد است نمیتوانم روزه بگیرم حتی اگر در شب هم درس بخوانم کفاف نمیکند. در روز هم بخاطر داشتن روزه بی حوصله هستم ... اگر من باقی این ماه بعد امتحان بصورت قضایی جبران کنم چه میشود ؟ ایا گنهکار میشوم ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 5 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 1403 سلام علیکم درمورد سوال برای امتحان و بی حوصلگی نمی تواند روزه نگیرد چنانچه بخواهد از اول صبح روزه نگیرد می تواند مسافرت شرعی سفر برود و روزه افطار نماید. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 6 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین 1403 نه برادر عزیز فک کنم شما ازینکه گفتم بی حوصله میشوم اشتباه برداشت کردید منظورم اینکه انرژی کافی برای درس خواندن در طول روز ندارم و نمیتوانم برنامه درسی خویش را پیش ببرم و از لحاظ مالی هم مسافرت شرعی برایم مهیا نیست وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 6 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین 1403 سلام علیکم حکم بطور مفصل در سوال قبل بیان شد داشتن امتحان مجوز روزه خواری نیست اگر رفتن به مسافت شرعی برای فرد امکان نداشته باشد یا مشقت فراوان دارد باید فرد از ابتدای اذان صبح نیت روزه کند وچنانچه امتحان ضروری است و فرد مجبور به مطالعه می باشد در صورتی که مشغول خواندن درس بشود و در بین روز هر زمانی که ادامه روزه سختی بسیار زیاد داشت که معمولا قابل تحمل نیست می تواند احتیاط واجب به مقدار ضرورت آب یا غذا بخورد و در ادامه روز امساک نماید. چنانچه بخواهد از اول صبح روزه نگیرد می تواند مسافرت کند. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری