مهمان مهمان ارسال شده در 1 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین 1403 سلام علیکم من چند وقت پیش موقع رانندگی داشتم دور می زدم یکم گوشه سپر ماشینم به ماشین یکی از همسایه ها که پارک شده بود برخورد کوچیکی کرد،عذرخواهی میکنم چون جلوی ماشینش از قبل داغون بود،حالا نمیدونم که این برخورد به ماشین این بنده خدا آسیب زد یا نه؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 1 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین 1403 سلام علیکم تشخیص به خود فرد است اگر یقین به خسارت زدن ندارد ضامن نیست. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 14 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین 1403 سلام علیکم من چند سال پیش موقع رانندگی داشتم دور می زدم یکم گوشه سپر ماشینم به ماشین یکی از همسایه ها که پارک شده بود برخورد کوچیکی کرد،وقتی پیاده شدم دیدم یک گوشه سپرش آویزونه،نمیدونم که این برخورد باعث آویزون شدن سپر شده یا ازقبل اینطور بوده. در هر صورت میخوام الان رد مظالم بدم و از چند نفر صافکار سئوال کردم که هزینه تعمیر چنده هیچکس جوابمو نمیده و میگه یا ماشین و نشون بده یا عکسشو،حالا تکلیفم چیه و چجوری هزینه حساب کنم تا بتونم رد مظالم بدم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 15 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین 1403 سلام علیکم همانطور که در پاسخ قبل بیان شد، در صورت شک، چیزی بر عهدهٔ شما نیست. حال که میخواهید جنبه احتیاط را رعایت نمایید، بالاخره صافکاری پیدا میشود که حداقل قیمت حدودی و نه دقیق از تعمیر بدهد، شما همان را با اجازه از حاکم شرع و کسب تکلیف با ایشان، رد مظالم دهید به فقیر شیعه که استحقاق دریافت دارد. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده