عبدالله مهمان ارسال شده در 31 فروردین 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین 1402 بسم الله الرحمان الرحیم سلام علیکم مقلد آقای سیستانی هستم ولی جهت سهولت در سالهای گذشته مبلغ ریالی زکات فطره را از طریق درگاه پرداخت اینترنتی دفتر برخی مراجع که مورد مصرف زکات فطره را فقیر شرعی می دانند پرداخت می کردم ولی اطلاعی از این موضوع نداشتم که زکات فطره را در شب عید کنار بگذارم و سپس آن را به وکالت از فقیر قبض نموده و سپس معادل آن را برای فقیر واریز (کارت به کارت) کنم. وظیفه من نسبت به زکات فطریه ای که در سالهای گذشته پرداخت کرده ام چیست؟ آیا صحیح بوده است؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمدآبادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمدآبادی 91 ارسال شده در 2 اردیبهشت 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت 1402 با سلام و احترام پرداخت فطریه به کارت حاکم شرع یا نماینده او کفایت میکند و بریء الذمه میشوید. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علی مهمان ارسال شده در 4 اردیبهشت 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت 1402 سلام علیکم،حاج آقا اگه سالهای گذشته بر اثر ندانستن مسئله همیشه فطریه رو به موسسات خیریه واریز کرده باشیم تکلیف چیه؟و فکر میکردیم که کارمون درست هست چون تو عرف هم شایع هست که این کار رو انجام میدن وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 9 اردیبهشت 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت 1402 سلام علیکم چنانچه این إطمینان برای شما حاصل شود که این مؤسسه، فطریـۀ دریافتی را به وکالت از شما، به فقرایی که إستحقاق دریافت آن را دارند، پرداخت نموده است، دیگر برعهده شما چیزی نیست. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محب علی مهمان ارسال شده در 30 اردیبهشت 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت 1402 به نام خدا سلام چرا در قسمت وجوهات آمده است لطفاً پس از واریز (مخصوصاً در واریز فطریه حتماً) ... اعلام بفرمایید؟ من زکات فطره را به کارت نماینده ایشان واریز کرده ام ولی اطلاع نداده ام. حالا چه کار کنم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: صادقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم صادقی 30 ارسال شده در 30 اردیبهشت 1402 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت 1402 سلام علیکم به این علت که متوجه مصرفش باشند چون دامنه ی استفاده فطریه گاهی موارد مخصوص است اگر نماینده ایی که شما برای ایشان واریز کردید شماره جداگانه ای برای فطریه اعلام کرده است نیازی نیست تا اطلاع دهید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری