Toheyd 0 ارسال شده در 10 بهمن 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن 1401 سلام .در بین فاصله انگشت وناخن زخم شده که با خون مخلوط بوده و کمی بهبود یافته الان بعد ۴،۵روز سعی کردم که باخن گیر وشت ان را بگیرم و ناخن را هم گرفتم ، حال خطوط سرخ رنگی مشاهده میکنم که نمیدانم خون است یا سرخی گوشت ،آیا با وجود آن میدانم قبل خون بوده الان پاک است یا نه؟! ایت الله سید علی سیستانی وضعیت: پاسخدادهشده توسط: صادقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Toheyd 0 ارسال شده در 10 بهمن 1401 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن 1401 سلام .در بین فاصله انگشت وناخن زخم شده که با خون مخلوط بوده و کمی بهبود یافته الان بعد ۴،۵روز سعی کردم که باخن گیر #گوشت ان را بگیرم و ناخن را هم گرفتم ، حال خطوط سرخ رنگی مشاهده میکنم که نمیدانم خون است یا سرخی گوشت ،آیا با وجود آن میدانم قبل خون بوده الان پاک است یا نه؟! وضعیت: پاسخدادهشده توسط: صادقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم صادقی 30 ارسال شده در 10 بهمن 1401 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن 1401 سلام علیکم خونی که به سبب کوبیده شدن ، زیر ناخن یا زیر پوست میمیرد ، اگر طوری شود که دیگر به آن خون نگویند ، پاک است و اگر انسان شک دارد خطوط موجود خون است یا گوشت پاک است . 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Toheyd 0 ارسال شده در 11 بهمن 1401 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن 1401 سلام . خون مرده نجس است یا خیر؟ ایت الله سید علی سیستانی وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Toheyd 0 ارسال شده در 11 بهمن 1401 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن 1401 سلام .خطوط سیاه و خاکستری رنگ که در گوشت و ناخن پیدا میشوند که بنظر میاد خون باشد ،نجس است ؟البته همه آنها در ظاهر بدن آمدن ؟!!! که بخاطر ناخن گرفتن و تمییز کردن ناخن دچار ضربه میشوند و بعد از چند دقیقه یا چند ساعت متوجه سیاهی و خاکستری شدن آن میشویم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
تیم ناظمان ناظم ارشد 15 ارسال شده در 12 بهمن 1401 تیم ناظمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن 1401 با سلام و احترام به سؤال شما پاسخ داده شده است. لطفاً از ارسال سؤال تکراری خودداری بفرمایید. وضعیت: تأییدشده توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری