شمسعلی موسوی مهمان ارسال شده در 11 تیر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر 1401 سلام علیکم. 1_آیا استخاره واقع نما است( آنچه نزد خداست را به ما نشان می دهد)؟ 2_اگر نیست وما به این نیت که واقع نما است استخاره بگیریم حرام است ؟ 3_اگر به این نیت بگیریم که شاید واقع نما باشد (همان طور که بعضی از علما معتقدند) چه حکمی دارد؟ 4_آیا استخاره بدون مشورت حرام است ؟ 5_آیا خود استخاره گرفتن مستحب است ؟ 6_آیا آن فعلی که با توجه به استخاره انجام میدهیم مستحب است ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 11 تیر 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر 1401 سلام علیکم ۱. خیر ۲. چنین اعتقادی صحیح نیست ۳. استخاره شانیت کشف غیب ندارد ۴. خیر لکن جایگاه استخاره بعد از مشورت با اهل خبره است ۵. استخاره به معنای طلب خیر از خدا مستحب است ولی انچه امروزه انجاممیشود که برای رفع تحیر است استحباب ندارد ۶. خیر وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علی مهمان ارسال شده در 28 تیر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر 1401 حاج آقا اگه بنابه فرموده شما استخاره واقع نما نیست وآنچه نزد خداست را به ما نشان نمیدهد وچنین اعتقادی هم صحیح نمیباشد پس چه لزومی برای گرفتن استخاره است؟وچرا آقای سیستانی فرموده اند بهتر است عمل به استخاره ترک نشود؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 29 تیر 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر 1401 سلام علیکم عرض شد استخاره برای رفع تحیر و خروج از سرگردانی است در جایی که آنچه عقلا بعهده انسان است از تحقیق و بررسی و مشاوره گرفتن را انجام داده باشد و انچه از آیتالله سیستانی استفتاء شده است فرموده اند: عمل بر طبق استخاره واجب نیست ولی مخالفت با استخاره گاهی موجب ندامت و پشیمانی می شود! وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علی مهمان ارسال شده در 18 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن 1402 سلام علیکم، در مبحث استخاره گفته شده که: مسأله 529. عمل بر طبق استخاره واجب نیست، ولی مخالفت با استخاره - که با رعایت شرایط آن صورت گرفته - گاهی موجب ندامت و پشیمانی میشود. شایان ذکر است، از آنجا که استخاره برای رفع حیرت و تردید است، بعد از برطرف شدن حیرت و تردید با اوّلین استخاره، تکرار آن معنا ندارد، مگر آنکه موضوع یا شرایط آن تغییر کند، هرچند به این صورت باشد که فرد مقداری صدقه بدهد. آیا منظور این است که بعد صدقه دادن دوباره میشود استخاره گرفت هر چند موضوع وشرایط آن تغییر نکند؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 18 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن 1402 سلام علیکم بله همین طور صحیح است و بعد از صدقه دادن میتوانید دوباره استخاره کنید چون ممکن است اموری در این قضیه دخیل باشد که با صدقه دادن برطرف شود. و الله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 6 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت 1403 سلام جناب انشاءالله حالتون خوب باشه شرمنده مزاحمتون شدم ببخشید من یه سوالی داشتم درباره استخاره بنده یه خواستگاری دارم که به طور رسمی خواستگاری کردن شرایط رو گفتن ولی تحقیقی صورت نگرفته و هنوز کار نیمه تمام هست خانوادم چیز چندانی از خانواده طرف مقابل نمیدونن ولی بنده خودم قبل اطلاع به خانوادم کم و بیش پرس و جو کردم درباره خانواده طرف مقابل و قصد ازدواج با این شخص رو دارم ولی استخاره کردم و میکنم یعنی نیت رو بر این میگذرام که آیا با شخص مقابل ازدواج یا عقدی یا وصلتی شکل میگیره یانه که جواب استخاره بد میاد سوال بنده اینه آیا جواب استخاره درسته ؟ و اینکه مشکلی در نیت این استخاره وجود نداره یا باطل نیست؟چون خانوادم تحقیق نکردن خودمم کم و بیش پرس و جو کردم اطلاع دارم سوال بعدیم اینه که آیا به این استخاره عمل کنم یا خیر؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 6 اردیبهشت 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت 1403 سلام علیکم استخاره معمولاً در مواردی میباشد که انسان در دوراهی مانده و با مشورت و فکر خود نمیتواند یک راه را انتخاب کند که راه اول را یا دوم را بپذیرد اما در این استخاره نیت مشکل دارد که این ازدواج صورت میگیرد یا نه؟ این خبر دادن از آینده میباشد و استخاره خبر از آینده نمیدهد. در مورد ازدواج باید انسان تحقیق کند اگر از نظر ایمان و اخلاق مورد قبول بود بپذیرد و الا نپذیرد. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 9 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت 1403 سلام مرسی ممنونم ازتون ببخشید یعنی جواب استخاره باطل هست و نوع استخاره ای که کردم باطل هست ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 سلام علیکم در مورد سوال همانطور که موارد استخاره بیان شد مورد سوال حضرتعالی استخاره صحیح نیست. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمدحسن نقدی 0 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت 1403 شخصی شک دارد که در دروان کودکی آیا لواط محقق شده یا خیر حال میخواهد با خواهر مفعولی که شک دارد دخول شده یا خیر ازدواج کند در اینجا استخاره برای ازدواج صحیح است یا چون شک به دخول دارد دیگر استخاره معنایی ندارد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: عقباطلب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام عقباطلب 5 ارسال شده در 26 اردیبهشت 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت 1403 سلام علیکم اگر یقین ندارد که چنین اتفاقی محقق شده است، می تواند ازدواج کند و نیازی به استخاره نیست. توجه داشته باشید، در همه ی مسائل شرعی راه حل فهمیدن جواب، استخاره نمی باشد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری