عبد الله مهمان ارسال شده در 3 فروردین 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین 1401 بسمه تعالی سلام علیکم فرض کنید ۲۵۰ دولار پول داشتم و خمس آن را پرداختم ماند ۲۰۰ دولار. میدانیم که این پول ۲۰۰ دولار، پول مخمس است و چند سال میماند، خمس ندارد. سوال این است که اگر قدری از آن پول مخمس (مثلاً ۷۰ دولارش را) برای خودم یا برای خانواده ام گرفتم و مصرف کردم، چند هفته یا ماه بعد، پول دیگر از شغلم (کارم) کسب کردم و همان مقداری که گرفته بودم (۷۰ دولار) گزاشتم بر روی همان پول مخمس (۱۳۰ دولار) ، و یک سال گذاشت یا روز خمسم رسید، آیا بر همان پول ۷۰ دولار خمس تعلق میگیرد ؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: صادقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم صادقی 30 ارسال شده در 3 فروردین 1401 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین 1401 سلام علیکم اگر شما شاغل هستید ، چنانچه تا قبل از سال خمسی هفتاد دلار را جایگزین آن هفتاد دلار خرج شده بکنید تا ۲۰۰ دلار خمس ندارد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده