مهرناز یزدانی مهمان ارسال شده در 28 بهمن 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن 1400 سلام روز بخیر چه چیزهایی باعث باطل شدن چله دعا میشه؟ اگر در طول چله مرتکب گناهی بشیم حکمش چیه؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 29 بهمن 1400 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن 1400 سلام علیکم چله هایی که مردم انجام میدهند نوع آنها مستند دینی ودلیل روایی ندارد که بخواهیم از مبطلات آن بگوییم ، بله در روایات آمده است که اگر کسی چهل روز گناه را ترک کند خدا ابواب حکمت را بر او باز میکند ولی اکثر چله ها سند روایی ندارد . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
زیبا مهمان ارسال شده در 10 تیر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر 1401 آیا خودارضایی چله رو باطل میکنه یا پریودی؟؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 11 تیر 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر 1401 خود ارضایی حرام ومعصیت است واز انجام آن جدا پرهیز کنید . اما در مورد چله باید گفت ،در شرع دستوری مبنی بر این چله هایی که در بین مردم معروف است نداریم . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علی مهمان ارسال شده در 12 تیر 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر 1401 سلام علیکم،حاج آقا منظورتون اینه که این چله هایی که بنابردستور برخی افراد رایج ومرسوم شده،غیرشرعی وغیرمنصوص هست؟ البته واقعیت هم اینه که هیچ یک از مراجع تقلید تا حالا همچین دستور وچله هایی توصیه نکردن. شما جایگزین خوبی به جای چله که منصوص ودینی وشرعی باشه میتونین معرفی کنین؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 12 تیر 1401 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر 1401 هر کسی عملی را پیشنهاد کرد لازم است مستند ان را هم بیان کند ،ومستند روایات صحیحه از معصومین باید باشد .انچه در برخی روایات وارد شده چهل روز ترک گناه است. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
❀گلدار❀ مهمان ارسال شده در 16 شهریور 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور 1401 سلام و درود. بنده گروه چله دارم برخی از اعضاء چله رو ب صورت پیوسته ختم نمیکنند یعنی یا فراموش میکنند ختم کنند یا عذر شرعی دارند و بعد رفع اشکالشون ادامه میدن ب ختم چله. این وقفه ای ک بوجود اومده اشکالی در برگزاری چله و نیت اونها نداره؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمدآبادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمدآبادی 91 ارسال شده در 13 مهر 1401 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر 1401 در 16 شهریور 1401 در 23:23، ❀گلدار❀ مهمان گفته است: سلام و درود. بنده گروه چله دارم برخی از اعضاء چله رو ب صورت پیوسته ختم نمیکنند یعنی یا فراموش میکنند ختم کنند یا عذر شرعی دارند و بعد رفع اشکالشون ادامه میدن ب ختم چله. این وقفه ای ک بوجود اومده اشکالی در برگزاری چله و نیت اونها نداره؟ با سلام و احترام نسبت به ختوماتی که در روایات وارد شده است، اگر پیوستگیِ روزها قید شده باشد (مثل ختم استغفار دوماهه)، باید هر روز پشت سر هم انجام شود. اما اگر تأکیدی بر پیوستگی نباشد، فاصلهشدن اشکالی ندارد. نکته: ایام عادت بانوان، مانع انجام ختم نمیباشد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
زهرا مهمان ارسال شده در 26 اردیبهشت 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت 1402 سلام وقتتون بخیر ببخشید من به نیت کاری چله ی زیارت عاشورا گرفته بودم اما یه روز رو یادم رفت که اون رو بخونم و روز بعدش برای جبران روز قبل دوبار زیارت عاشورا خوندم آیا چله ای که گرفتم باطله؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 28 اردیبهشت 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 1402 سلام علیکم خیر، اشکالی ندارد. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ریحانه مهمان ارسال شده در 1 تیر 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر 1402 سلام من چله گرفتم اما به دلایلی دو وقفه بینش افتاد چله باطله با هنوز درسته و میتونم ادامه بدم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 3 تیر 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر 1402 سلام نسبت به ختوماتی که در روایات وارد شده است، اگر پیوستگیِ روزها قید شده باشد (مثل ختم استغفار دوماهه)، باید هر روز پشت سر هم انجام شود. اما اگر تأکیدی بر پیوستگی نباشد، فاصلهشدن اشکالی ندارد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
فاطمه عباسی مهمان ارسال شده در 21 تیر 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر 1402 سلام اگه چله برداریم و ی روز نخونیم وبزاریم فردا بخونیم چله باطل؟ واگه وضو نداشته باشیم بخونیم اشکالی داره یا نه؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: صادقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم صادقی 30 ارسال شده در 21 تیر 1402 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر 1402 سلام علیکم اگر پیوستگی شرط باشد اگر خلل و فاصله بیفتد باطل میشود اما اگر پیوسته بودن شرط نیست با فاصله افتادن باطل نمیشود وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
امیرعلی مهمان ارسال شده در 1 اسفند 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند 1402 سلام وقت بخیر من تو چله گروهی شرکت کردم که هر روز به نیت حاجت روایی یکی اون چله را میخونیم دو روز بود که فراموش کردم بخونم میخواستم بدونم حکم این چله چی میشه وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 1 اسفند 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند 1402 سلام علیکم در مورد سوال اگر نذر شرعی نبوده تکلیفی ندارد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری