Cypher 0 ارسال شده در 20 آذر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر 1400 سلام مادر من می خوان مبلغی رد مظالم برای پدر مرحومم بدن 1_امکان داره اجازه این کار را از طریق این سایت و در این پیام بواسطه من بگیرن؟ یعنی شما این اجازه رو از طریق من به مادرم منتقل کنید چون سنشون بالاست و تماس تلفنی شخصی و...... براشون سخته 2_آیا رد مظالم رو می تونن به حساب بیماران پروانه ای واریز کنن که هزینه های درمانشون خیلی بالاست؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 20 آذر 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر 1400 سلام علیکم مبلغی که قصد دارند رد مظالم بدهند را معین بفرمایید وضعیت: با سپاس توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Cypher 0 ارسال شده در 21 آذر 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر 1400 200/000 تومان رد مظالم برای پدرم ولی بدن برای حساب بیماران پروانه ای وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 227 ارسال شده در 22 آذر 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر 1400 سلام علیکم مجازید این مبلغ را بابت رد مظالم به فقرای متدین شیعه پرداخت نمایید و احراز استحقاق دریافت کنندگان به عهده خود شما میباشد وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری