قاصدک مهمان ارسال شده در 2 آذر 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر 1400 سلام باتوجه به اینکه من دچاروسواس هستم.تازه رفتم دستشویی پس خروج ازدستشویی شک کردم .تطهیرکردم یانه هرچی فکر میکنم یادم نمیادحکمش چیست؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 228 ارسال شده در 3 آذر 1400 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر 1400 سلام علیکم اعتنا نکنید و بدن و لباس شما پاک است 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مقدم مهمان ارسال شده در 7 مرداد 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد 1402 با سلام من به دستشویی رفتم و اجابت مزاج داشتم بعد دستمو شیتم بعد کودکم و به حمام بردم بعد خشکش کردم و بعد خودم به حمام رفتم بعد حمام در دستم یه چیزی شبیه نجاست روده الان شک دارم که نجاستم به دستم چسبیده و من متوجه نشدم و دستمو به همه جا زدم تو رو خدا راهنماییم کنید که الان من چیکار کنم و این شک کردن ها واقعا اذیتم میکنه ممنون وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محسن-زاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محسن زاده 228 ارسال شده در 7 مرداد 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد 1402 سلام وقت بخیر با شک، حکمی بر شما لازم نمیآید حتی با یقین برای فردی که وسواس است پاسخ شما و راه نجات و خلاص از این وسواسی که مورد تایید شرع نیست تنها عدم اعتنا هست وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده