رفتن به مطلب

تخته امتیازات

  1. موسوی

    موسوی

    کارشناس احکام


    • امتیاز

      10

    • تعداد ارسال ها

      674


  2. آرین منش

    آرین منش

    کارشناسان قدیم


    • امتیاز

      8

    • تعداد ارسال ها

      43


  3. سجادی

    سجادی

    کارشناسان قدیم


    • امتیاز

      3

    • تعداد ارسال ها

      63


  4. محمدآبادی

    محمدآبادی

    کارشناس احکام


    • امتیاز

      1

    • تعداد ارسال ها

      552


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در پنجشنبه, 13 خرداد 1400 در همه بخش ها

  1. سلام‌علیکم‌. دیدن آن اشکالی ندارد درصورتی که دیدن آن مشتمل بر حرامی مثل صحنه های مستهجن وغیر مشروع نباشد که احیانا موجب تحریک شهوت شود ویا ترس از افتادن در گناه باشد . وهمچنین نبایداز نظر اعتقادی موجب انحراف عقیده باشد .
    2 امتیاز
  2. سلام علیکم . این سوال را دردوبخش باید جواب داد . ۱؛ این نوع دریافت وجه از دیگران ولو به قصد خیر باشد ، نوعی فریب است و جایز نیست که بیش از حد نیاز ساختن مسجد از خیرین پول اضافی گرفت . واگر بیش از نیاز گرفته باید یا به صاحبانش برگرداند ویا با اجازه ی آنها برای نیازهای غیرفعلی وبعدی مسجد نگهدارد . ۲؛ اما آن خیّرینی که وجه را به قصد ساخت مسجد پرداخت کرده اند ، همه درثواب ساخت مسجد سهیم هستند و به نیت خود رسیده وانشاءالله خداوند متعال ازآنها قبول کند .
    2 امتیاز
  3. سلام علیکم . اگر طرفین قصد اجاره دارند صحیح نیست واجاره باطل است . واگر قصد جعاله دارند ، صحیح است . ودر هرصورت بعد از عمل ، اگر توافق در یک مبلغی حاصل شد گرفتن آن جایز است .
    2 امتیاز
  4. سلام علیکم بله صحیح است ولی باید دقت داشت که قبل از خواندن عقد هرگونه رفتاری که موجب برانگیخته شدن شهوت شود حرام است واینکه از هر کاری وسخنی که دو‌محرم نسبت به هم دارند پرهیز شود.
    2 امتیاز
  5. با احترام تکرار رکوع در نمازهای مستحبی اگر سهوی باشد باعث باطل‌شدن نماز نمی‌شود. ببینید: منهاج الصالحین، كتاب الصلاة، الفصل الخامس في الركوع
    1 امتیاز
  6. وعلکم السلام چنانچه میت اهل خمس بوده وخمس این مال پرداخت نشده است ، برورثه واجب است که خمس اصل پول وسود آنرا پرداخت کنند .
    1 امتیاز
  7. تصرف در این پول به غیر مورد تعیین شده جایز نیست . ودرصورت تصرف ضامن هست مگر درصورتی که از صاحب وجه اجازه گرفته شود .
    1 امتیاز
  8. سلام علیکم اشکال ندارد مشروط بر اینکه دراین آگهی ها ضوابط شرعی رعایت شده باشد، به عنوان مثال: محتوی تصاویر زنان و یا موسیقی حرام نباشد، و برای خرید اجناس حرامی تبلیغ نکنند، و یا معاملات بانکی ربوی را ترویج ندهند و... موفق باشید.
    1 امتیاز
  9. سلام علیکم استفاده از این بسته ها اشکال شرعی ندارد. موفق باشید
    1 امتیاز
  10. سلام علیکم اصولا رهن، به معنایی که در حال حاضر مصطلح شده اشتباه است در فقه، «رهن» یا «گرو» به مالی گفته می شود که بدهکار نزد طلبکار می‌گذارد تا اگر طلب او را به موقع نداد، بتواند طلبش را از آن مال بردارد. مال رهنی در واقع نوعی ضمانت برای پرداخت بدهی است و گیرنده رهن در ابتدای امر حق تصرف در آن را ندارد. راه تصحیح این است که خانه به مبلغی اجاره شود، به شرطی که مبلغی به موجر قرض داده شود؛ یعنی اجاره‌ به شرط قرض، نه قرضِ به شرط اجاره یا به شرط تصرف در منزل، به عبارت دیگر، همان پولی که به عنوان رهن کامل بود، در ضمن اجاره به عنوان قرض داده می‌شود. وازآنجایی که حضرت آیت الله سیستانی در مورد این حکم احتیاط واجب دارند مقلدین ایشان می توانند بارعایت الأعلم فالأعلم به مرجع دیگری رجوع کنند. موفق باشید.
    1 امتیاز
  11. در نمازهای اخفاتی ماموم میتواند هر ذکری را در هنگام قرائت امام بخواند!
    1 امتیاز
  12. سلام علیکم ۱.منظور هر مجتهدوفقیه جامع الشرایط می باشد. ۲.بله جایز است.
    1 امتیاز
  13. سلام علیکم اگر موضوع شهادت،‍مسئله ایست که شما ازآن اطلاعی ندارید شهادت دادن جایز نیست.
    1 امتیاز
  14. نمازگذار در رکعت سوم و چهارم میتواند حمد یا تسبیحات اربعه را به عنوان ذکر واجب بخواند و بعد از ذکر واجب میتواند بسم الله را به نیت مطلق ذکر بگوید.
    1 امتیاز
  15. سلام علیکم اگر تا قبل از اذن ظهر روز عید فطر به مستحق داده شود اشکالی ندارد. سال های قبل هم اگر به همین شکل بوده درست است.
    1 امتیاز
  16. اگر ماموم در رکعت اول و دوم نماز صبح و مغرب و عشاء ، صدای امام را میشنود نمی تواند حمد و سوره را بخواند و همچنین در نماز ظهرو عصر بنابر احتیاط‌ واجب نباید حمد و سوره را بخواند اما میتواند به عنوان مطلق ذکر بسم الله را بخواند. و منظور از عدم جواز بطلان نماز است.
    1 امتیاز
  17. نکته قابل توجه همانطور که همکار گرامی فرمودند این است که اگر پول داده شد وفقیر در راه دیگری مصرف کرد کفاره از ذمه شما برداشته نمیشود .
    1 امتیاز
  18. پول کفاره تاخیر را می توانیم به فقیر بدهیم یا باید خود جنس گندم و خرما و ... باشد
    1 امتیاز
  19. سلام علیکم باید توجه داشته باشید که اساسا کفاره، پول نیست، بلکه کفاره عبارت است از حدود ۷۵۰ گرم طعام مانند آرد،نان،ماکارونی،برنج و... که باید به فقیر دارای شرایط، *تحویل* شود یا قیمت 750 گرم از طعام مورد نظر محاسبه شده و به فقیر وکالت دهیم که از طرف ما طعام مذکور را تهیه نموده و بخود تملیک نماید
    1 امتیاز
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد
×
×
  • اضافه کردن...