mpa 0 ارسال شده در چهارشنبه در 10:34 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 10:34 سوال در زمینه تعیین نوع عادت در حیض با سلام و احترام با توجه به اقسام حیض، نوع عادت خود و وظایفی که نسبت به انجام عبادات دارم را میخواستم بدانم . تاریخ شروع عادت ماهیانه من در ماه شهریور ۱۴۰۴، ۱۱ شهریور بوده(تاریخ پاکی بین ۱۴ تا ۱۷ شهریور که برای ۱۴ ام و ۱۵ ام احتمال بیشتری میدهم ) و تاریخ شروع عادت ماهیانه در مهر ۱۴۰۴، ۱۰ مهر( تاریخ پاکی ۱۳تا ۱۵ مهر که برای ۱۳ و ۱۴ مهر احتمال بیشتری میدهم ) و تاریخ شروع در آبان ۱۴۰۴، ۸ آبان (تاریخ پاکی ۱۴ یا ۱۵ آبان که نسبت به ۱۴آبان احتمال بیشتری میدهم )بوده است. تعداد روزهای عادت ماهیانه ام معمولا ۴، ۵ یا ۶ روز(بیشتر مواقع ۵ یا ۶روز) و کمتر اتفاق می افتد که ۷ یا ۸ روز باشد اما برای انجام غسل تا ۸ روز را صبر میکنم که کاملا مطمئن باشم که عادت به پایان رسیده باشد)، تاریخ شروع و پایان عادت ماهیانه مرداد و تیر ۱۴۰۴ را دقیقا به خاطر ندارم. سوال من این است که در ماه آبان آیا صاحب عادت محسوب میشدم یا خیر ؟ سوال دیگری که دارم تعریف لکه بینی چیست و چه تفاوتی با خونریزی دارد و حداقل مدت لکه بینی چند روز است ؟ با تشکر وضعیت: در حال بررسی توسط: ناظم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری