مهمان مهمان ارسال شده در 8 مرداد 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد 1403 سلام علیکم حاج آغا ان شاالله که خوب باشین حاج آغا من جوان ۲۴ ساله ام و یک ۸ ماهی میشه نامزاد شدیم با دختر دایی ام و ایشان هم ۱۸ ساله است. مشکلی است که پیش آمده اینست که ایشان حدود یک سال پیش شاید حدود سه ماهی با پسری از طریق صفحه مجازی چت میکده و حرف های شهوت بر انگیز از طرف اون پسر براش زده شده( نمیدانم که از طرف دختر گفته شده یا خیر به قول خودش که نزده )، نمی دانم چه حرفای و یه موقعی می رسه که ازین دختره عکس مزخرف می خاد و این هم به گفته خودش سر ازون لحظه ایشون رو بلاک میکنه! من که زیاد جستجو کردم و به این نتیجه رسیدم که اگر پسره پیش رفته د حرفهای مزخرف، این دختره اونقد نرفته یه کمی حیا توش بوده! والله اعلم! من تکلیفم چی میشه از لحاظ شرعی! و خودم که روی این موضوع خیلی حساسم، یعنی خیلی زیاد! و حتا تصمیم به قطع نکاح موقت گرفته ام، و میدونم که اگر قطع بشه هردو فامیلا هم خیلی ضربه میبینن. چون در فامیلهای مان هنوز که هیچ طلاقی یا فسخ نکاح دائمی یا موقت صورت نگرفته! نمی دونم جواب این سوال جمله وظایف تونه یا خیر، ولی واقعا به کمک تون نیازمندم، لطفا کمک م کنید وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 13 مرداد 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد 1403 سلام علیکم کار خاصی لازم نیست انجام داده شود و انجام ازدواج اشکال ندارد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده