مهمان مهمان ارسال شده در 22 تیر 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر 1403 سوالی اول راجع به لقمه یی حرام...............اینکه آیا کسی که در ایام نوجوانی اگر از مغازه یی چیزی برداره و در جوانی مرتکب خطایش بشه چطور باید از مغازه دار طلب عفو کنه در صورتی که پای ابرویش در میانه؟ و همینطور از خانه یی کسی به اندازه یی خوراکی که در مشت جا بشه خوراکی بر داشته باشه برای جبرانش چه باید کرد با در نظر داشت آبرو در این سن...... سوال دوم اینکه......من نماز قضای زیادی بر گردنم دارم اما یادم نیست چه تعداد باید چه کنم؟ سوال سوم اینکه ......چند روز روزه ماه مبارک رمضان بر گردنم دارم فقط در حد" حدس و گمان میدانم که 40 روز یاشایدم بیشتر از این باشه؟....حالا چطور باید عمل کنم ؟نه میدانم چطور باید این هارو جبران کنم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 22 تیر 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر 1403 سلام علیکم 1_ حقالناس مالی را با حلالیت طلبیدن از صاحب حق یا با پرداخت معادل آن مال برداشته شده باید جبران کرد. 2_ تعدادی که یقین دارید خوانده نشده، باید قضای آنها را بهجا آورید، همچنین احتیاط مستحب آناست که مقداری را هم که شک دارید، قضا کنید. 3_ مانند پاسخ شماره دوم، روزهها را قضا کنید. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده