مهمان مهمان ارسال شده در 10 خرداد 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد 1403 سلام شخصی نذر نموده که اگر در فلان امتحان یا فلان کاری گیرش بیاد اولین حقوق که میگرد برای خداوند می دهد حالا این شخص همان حقوق اول را باید بدهد یا می تواند حقوق بعدی خود را بدهد؟ ۲: و اینکه گفته برای رضای خداوند می دهد آیا با اون پول می تواند برای شاگردان حوزه چیزی بخرد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 11 خرداد 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد 1403 سلام علیکم اگر نذر شرعی بوده و صیغه نذر خوانده شده همان حقوق اول را طبق نذر انجام شده مصرف نماید. اگر مورد خاصی نذر نکرده در هر راهی خیر باشد مصرف نماید اشکال ندارد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 12 خرداد 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد 1403 صیغه نذر چیست؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 12 خرداد 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد 1403 سلام علیکم صیغه نذر به عربی این گونه است که بگویید: «لِلّهِ عَلَیَّ»، یعنی: «برای خداوند، به عهده من است یا اینکه به ذمه من است که فلان کار را انجام بدهم». در نذر باید صیغه خوانده شود، اما لازم نیست آن را به عربی بخوانید، پس اگر بگویید: چنانچه مریض من خوب شود برای خدا بر من است که ده تومان به فقیر بدهم، نذرتان صحیح است، و اگر بگویید برای خدا نذر کردم چنین کنم، بنابر احتیاط واجب باید عمل کنید، ولی اگر نام خدا را نبرید و فقط بگویید نذر کردم، یا نام یکی از اولیای خدا را ببرید، نذر صحیح نیست. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده