نادر مهمان ارسال شده در 7 خرداد 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد 1403 سلام . من در یک انبار مواد غذایی کارگر هستم .و گاهی کمک انبار دار و یا انباردار به ما میگن که جنس قدیمی(۸۰ تومان و تاریخ تولید برج ۹و ۱۰ ۱۴۰۲) رو در کارتن های جنس جدید(۱۰۰تومان و تاریخ تولید برج۱ ۱۴۰۳) عوض کنیم ،با اینکه گفتم که درست نیست ولی بازم براشون مهم نیست .در واقع ایشون گفتن که فقط کارتن رو عوض میکنم چون کارتن هاشون خرابه و کسی نمیبره و موقع تحویل محصول به مشتری، قیمت اصلاح میشه. که میدونم دروغ هست چون اگر راست بود میگذاشت که لیبل ها رو هم اصلاح کنم ولیبل هر محصول رو روی کارتن خودش بزارم آیا گناهی برای من هست و حقوق ام مشکل دارد از انجایی که گفته کمک انبارداد را انجام دادم . لطفا راه حلی بیان کنید . من تازه ۲ ماه دارم کار میکنم و چند سال بیکار بودم .و تو هزینه های زندگیم موندم ایت الله سیستانی وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 8 خرداد 1403 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد 1403 سلام علیکم چنانچه شما در این امر فریب دخالتی نداشته باشید کار کردن شما مانعی ندارد . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 24 خرداد 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 1403 به دستور کمک انباردار مجبورم انجام بدم ولی گفتم که مشکل شرعی دارد ؟ و دلایلی رو مطرح میکردن که شرعا درست نیست و اهمیت نمیدادن که تکلیف شرعی اش چی میشه؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 24 خرداد 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد 1403 سلام علیکم فرد نمی تواند در عوض کردن تاریخ و فریب دادن دخالت داشته باشد هر چند انباردار بگوید این کار شرعا درست نیست. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده