بانو حسنی ۲ مهمان ارسال شده در 29 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت 1403 سلام بنده نذر گرفته بودم اگر حاجت برآورده بشه ۱۵ روز پشت سر هم روزه میگیرم بعد حاجتم برآورده شد اما بخاطر مشکلات که داشتم و مادرم هم اجازه نداد که روزه بگیرم فقط هفت روز را توانستم ادا کنم و ۸ روز دیگر را روزه گرفته نتوانستم حالا از اون موقع دو سال هم میگذره حالا من باید چکار کنم حکم چیست وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 4 خرداد 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد 1403 سلام علیکم طبق نظر آیت الله سیستانی اولاً: نذر باید همراه باشد با خواندن صیغه شرعی آن، تا تکلیف و أثر شرعی نذر، متوجه نذر کننده شود، بهطور مثال اگر بگوید: اگر حاجتم را گرفتم، برای خدا بر عهده من است که ۱۵ روز روزه بگیرم. لذا اگر لفظ جلاله خدا را به این شکل جاری نکرده باشد، چیزی بر عهده شخص پس از برآورده شدن حاجت نیست. ثانیاً: به سبب نهی پدر یا مادر بعد خواندن صیغه نذر، نذر فرزند هرچند روزه گرفتن هم باشد، باطل میشود، و چیزی برعهدهٔ فرزند نیست. جهت مطالعه و آگاهی بیشتر: https://mesb.ir/j2-1201 موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده