علی مهدوی مهمان ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 1403 سلام علیکم #فوری اگر کسی بگوید من فلان کاری را برایت انجام می دهم به قیمت این مقدار 💸 پول وطرف قبول کند وکاسب کار انجام دهد ایا تخلف جایز است واینکه طرف اول راضی میشود بعدا میگوید نه واگر طرف پول خود به زور بگیرد جایز است ایا در معامله همین که دو طرف راضی است و بعدا بفهمد ضرر کرده چگونه است پولش را پس دهد یا خیر بنده بعضی از تعمیرات ساده انجام می دهم در نرم افزار یکی از رفقا گفت لبتاب منو درست کن منم گفتم نصف هزینه دیگران راضی هستی مثلا جای دیگه حدود ۱ملیون احتمالا درست کنه من ۵صد میگیرم واول قبول کرده بعد اینکه درست کردم. الا میگه نه پولت را نمی دهم بعد یکی از رفقایش پول را داده ولی اجازه او نیست مصرف کنم یا خیر وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 12 اردیبهشت 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت 1403 سلام علیکم طبق نظر آیت الله سیستانی تخلف کردن از آنچه بین دو نفر که نسبت به عملی توافق انجام دادهاند، جایز نمیباشد. در ارتباط با سؤال، گرفتن أجرت خود در قبال کار انجام شده، نیاز به اجازهٔ صاحب لپتاب نیست. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده