مهمان مهمان ارسال شده در 12 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین 1403 سلام مقلد آقای سیستانی حفظه الله هستم. برای نیت کردن روزه، باید حتماً قبل از اذان ظهر داخل شهر باشیم یا بین شهر و حد ترخص یا بین مسافت شرعی و حد ترخص هم میتوان قبل از اذان ظهر نیت روزه کرد؟؟؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: عقباطلب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام عقباطلب 5 ارسال شده در 13 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین 1403 سلام علیکم قبل از اذان ظهر باید به شهر خودتون رسیده باشید . وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 16 خرداد 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد 1403 سلام مقلد آقای سیستانی حفظه الله هستم. در مورد شهری که قصد داریم ۱۰ روز بمانیم هم این حکم صادق است؟ فرض نمایید بنده قصد دارم ۱۲ روز در مشهد بمانم. روز اول اگر قبل از اذان ظهر داخل شهر مشهد بودم، میتوانم روزهی آن روز را بگیرم یا اگر قبل از اذان ظهر، بین حد ترخص و شهر هم بودم، میتوانم روزهی آن روز را بگیرم؟؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 16 خرداد 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد 1403 سلام علیکم اگر قبل از اذان ظهر به مشهد رسیده باشد و قصد ماندن ده روز در مشهد داشته باشد و از مفطرات روز انجام نداده باشد نیت روزه نماید صحیح است و اگر اذان بین حد ترخص و مشهد باشد روزه ان روز صحیح نیست. برای محاسبه ده روز چون وسط روز به محل اقامت می رسد لازم است از زمان رسیدن ۲۴۰ساعت سپری شود تا ده روز کامل شود. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده