مهمان مهمان ارسال شده در 28 اسفند 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند 1402 H: من مقلد آغای سیستانی هستم درباره طلاق خلع میپرسم از شما لطفا جواب مرا بدین جون خیلی ضرور هستش وقتی شوهر به خانمش میگه که من شماره کار نداروم خانم چه کنه نکاح خط شرعی هم ندارم فقد نکاح خط که توسط یک شیخ از مرجع محقق کابلی بود داده شده لطفا خواهش میکنم کمی کمک کنید درین باره به کجا بروم وچه چیز ها ره از دست میدهم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 28 اسفند 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند 1402 سلام علیکم در مورد سوال صرف گفتن که مرد بگوید کار ندارم از مصادیق طلاق خلع نیست. اگر مرد خواسته باشد طلاق بدهد طلاق رجعی است. طلاق زنی را که به شوهرش مایل نیست و از او کراهت دارد و مهر یا مال دیگر خود را به او میبخشد که طلاقش دهد، «طلاق خلع» گویند. در طلاق خلع معتبر است که کراهت زن از شوهرش به حدی باشد که او را به مراعات ننمودن حقوق زناشویی تهدید نماید. و خانم اگر خواسته باشد طلاق بگیرد لازم است مرد طلاق بدهد یا اینکه به خانم وکالت بدهد تا خانم خودش را مطلقه نماید. ادامه سوال را اگر ساکن کشور افغانستان هستند از مراجع قانونی آنجا سوال شود. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 5 فروردین 1403 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 1403 سلام عرض ادب شوهرم میگه دیگه همرایت زنده گی نمتانم ولی طلاق هم نمی دهد از نظر شریعت چه کنم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 5 فروردین 1403 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین 1403 سلام علیکم حکم همان است که در سوال قبل بیان شد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده