سید اسدالله حسینی مهمان ارسال شده در 23 اسفند 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند 1402 سلام علیکم ۱_حکم رهن کردن خانه چی است؟ ۲_اگر کسی که خانه یی را رهن میگیرد بر علاوه که مثلا 20 میلیون که برای رهن خانه میدهد ماهانه هم پول برای اجاره خانه به صاحب خانه بدهد چه حکم دارد؟ ۳_اگر کسی که خانه را رهن میکند و مثلا 20 میلیون پول رهن میدهد ولی خانه را خودش نمیگیرد و به کسی دیگری میدهد و از او اجاره میگیرد چه حکم دارد؟ لطفا این سوالات بنده را جواب دقیق بفرمایید. ممنون وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 23 اسفند 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند 1402 سلام علیکم رهن مصطلح قرض الحسنه میباشد، و احکام آن به این صورت میباشد اگر ابتدا قرارداد قرض الحسنه را قرار دهند و سپس قرارداد اجاره را قرار دهد. به این صورت که من به شما ۱۰۰ میلیون قرض الحسنه یکساله میدهم به شرط اینکه خانه را به من به کمتر از اجاره روز اجاره دهید این قرار داد حرام میباشد. و اما اگر به این صورت باشد که ابتداً اجاره راقرار دهند سپس قرض الحسنه را، به این صورت که مثلاً ،خانه را به شما به کمتر از مقدار اجاره روز،اجاره میدهم به شرط اینکه ۱۰۰ میلیون یک ساله به من قرض الحسنه بدهید که در این صورت هم آیت الله سیستانی بنا بر احتیاط واجب اجازه نمیدهند و با رجوع به مرجع اعلم بعد از ایشان که اجازه میدهند میتواند قرارداد را به این صورت انجام دهد. واما سوال سوم اگر شخصی خانهای را رهن کند و به دیگری بخواهد اجاره دهد ممکن نیست مگر اینکه خرجی در آن بکند مثلاً رنگ بزند یا لوله کشی آن را عوض کند یا خرجی که بتواند به بیشتر از اجاره مسمی اجاره دهد. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 24 اسفند 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند 1402 پس در صورتی که کسی که رهن میکند خرجی در خانه انجام دهد میتواند آنرا به کس دیگری اجاره دهد؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 24 اسفند 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند 1402 سلام علیکم در فرضی که اجاره به شرط قرض باشد که معظم له احتیاط واجب اجازه نمیدهند به مرجع اعلم بعدی مراجعه نماید و تغییراتی در خانه انجام دهد و مالک رضایت داشته باشد اشکال ندارد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده