مهمان مهمان ارسال شده در 18 اسفند 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند 1402 سلام علیکم بزرگوار من برای مخارج حج تمتع مقداری پول کم آوردم و همسرم میخوان از پول خودشون این مبلغ پرداخت کنن،ایشون اهل خمس دادن نیستن و میخواستم بپرسم تکلیف من چیه؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 18 اسفند 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند 1402 سلام علیکم اگر یقین ندارد به عین آن پول خمس تعلق گرفته یا نه تکلیفی ندارد و شامل خمس نمی شود. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 19 اسفند 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند 1402 سلام علیکم همسرم پول تو بانک سپرده کردن که خمس اون پولو پرداخت نکردن و الان از سود اون پول میخوان هزینههای حج منو پرداخت کنن،در اینصورت من باید چیکار کنم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 19 اسفند 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند 1402 سلام علیکم برای شما تصرف در آن اشکالی ندارد و تکلیف همسرتان پرداخت خمس است. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده