رفتن به مطلب

۱۴۹۲

مهمان مهمان

ارسال های توصیه شده

S.a.d:

هرگاه خانم بدون رضایت و آگاهی شوهر دو نفر را با پول اجیر کرده باشد و شهادت داده باشد که گویا شوهر خانم طلاق داده در مقابل خانم مهریه را بخشیده و به این طریق دروغ حکم استفتا و طلاق را از دفتر مکارم شیرازی گرفته باشد و با استفاده از آن طلاق نامه دیگر شوهر بگیرد حکمش چیست در صورتیکه شوهر هرگز خبر نداشته لطف نموده جوابش را بفرستید که آیا طلاق نامه باطل است و ازدواج دومی آن خانم باطل و حرام است یا خیر؟

و آیا مادر آن زن که بواسطه پرداخت پول به شاهد تقلبی باعث این جرم شده و دخترش در صورت عدم ارائه طلاق شوهر شوهر دوم نموده گرفته مادر آن زن در جرم زنا دخترش شریک است و کیفر اخروی شامل حالش می‌شود یا خیر؟

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: محمود-موحدی-فر
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• کارشناس احکام

سلام علیکم

درمورد سوال اگر مرد خانم را طلاق شرعی نداده و خانم وکیل در طلاق هم نبوده طلاق در واقع صورت نگرفته و به هم زن و شوهر هستند و ازدواج دوم صحیح نیست. 

اگر زنی که شوهر دارد با مردی زنا کند احتیاط واجب به هم حرام ابد هستند. 

و اگر مادر خانم در گناه دخیل بوده و همکاری کرده گناهکار است. 

ولی باید توجه داشت اگر خانم طبق شروط ضمن عقد وکیل از طرف مرد باشد و شرایط ضمن عقد و وکالت ها تفهیم شده باشد و از آن شروط اتفاق افتاده باشد مثلا شش ماه نفقه ندهد یا شش ماه زندگی مشترک را ترک کند و....  طلاق صحیح است.  

وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان
لینک به دیدگاه

در 18 اسفند 1402 در 03:50، محمود موحدی فر گفته است:

سلام علیکم

درمورد سوال اگر مرد خانم را طلاق شرعی نداده و خانم وکیل در طلاق هم نبوده طلاق در واقع صورت نگرفته و به هم زن و شوهر هستند و ازدواج دوم صحیح نیست. 

اگر زنی که شوهر دارد با مردی زنا کند احتیاط واجب به هم حرام ابد هستند. 

و اگر مادر خانم در گناه دخیل بوده و همکاری کرده گناهکار است. 

ولی باید توجه داشت اگر خانم طبق شروط ضمن عقد وکیل از طرف مرد باشد و شرایط ضمن عقد و وکالت ها تفهیم شده باشد و از آن شروط اتفاق افتاده باشد مثلا شش ماه نفقه ندهد یا شش ماه زندگی مشترک را ترک کند و....  طلاق صحیح است.  

سلام مجدد خدمت شما عزیزان .شما از نفقه ۶ ماه ذکر کردید اما بنده خانمم را بخاطر اینکه مریضی روحی و مشکل قلب داشت در مدت ۸ سال برگشت به وطن ۳ بار به ایران فرستاده بودم و تصمیم داشتم جهت تداوی به هند ببرم  اما طبق خواهش خانواده ایشان که گفتن خوب است که پیش ما بفرستی با ما چند وقت باشد مشکل روحی او بهتر می‌شود و بنده با مقدار پول و طلا حدود۲۰۰۰ دالر که سال قبلش برایش از ایران خریده بودم فرستادم جهت تداوی و دیدار عقاربش طبق معمول هر وقت می‌پرسیدم بهتر شده بفرستید اما آنها میگفتن داکتر گفته تحت تداوی باشد چند وقتی و خداوند حاضر و شاهد است حتی گفتم اگر پول بیشتر ضرورت شد مصرف کنید من بعد میدهم تا اینکه ماه هفتم شد من زنگ سر زنگ میگفتم بهتر شده بفرستین اما به یکباره گی مادر و پدرش گفتن بیا در ایران زندگی کن اما من قبلا از اینکه ۷ سال در ایران مهاجر بودم و بعد از مدت یک وظیفه دولتی بدست آورده بودم گفتم نمیتوانم چون تازه وظیفه گرفته ام و پول پیش خانه ندارم که بیاییم اونجا  و آنها پافشاری که اگر نیایی طلاق دخترمارابتی با اینکه خیلی خواهش کردم اما پدر خانمم که سید احمد عاطفی نام دارد و خانمش عصمت سلیمی با پرداخت پول به دو نفر ملا و ملا زاده ها شهادت دروغ دادند که گویا من آنها را وکیل گرفته ام و آنها گفته اند که من گفته ام طلاق و در مقابل خانم فاطمه عاطفی مهریه را بخشیده در حالیکه قسم به الله پاک که خبر داشته بوده باشم و بعد از دریافت طلاقنامه با عمویش سید بادار داماد مرحوم آقا ضیا حجت ترکیه رفته بودندکه بعدآ چند بار با خانواده دیدار خسر وخشو رفتم اما هربار مرا فریب دادند امروز و فردا کردند تا اینکه از آنجا به واسطه آن طلاقنامه با کیس بی سرپرستی به امریکا و در آنجا با پسر خاله اش که یک فرد مرتد و مسحی شده بود ازدواج کرده حالا که من با هزار خطر از راه های بسیار پر خطر به امریکا رسیدم از این موضوع مطلع شدم.....

وضعیت: پاسخ‌داده‌شده توسط: شوندی
لینک به دیدگاه

• کارشناس احکام

سلام علیکم

اگر خانمی از طرف شوهرش طبق شروط ضمن عقد،وکالت در طلاق نداشته باشد و با شهادت کذب دو نفر،طلاق جاری شود طلاق باطل است و ازدواج دوم حرام میباشد و این زن همسر شوهر اول می‌باشد.

والله العالم 

وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...