مهمان مهمان ارسال شده در 30 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن 1402 سلام با شخصی قول میکنیم که بار من را از مشهد تا تهران بیاور براین اینمقدار کرایه میدهم طرف بار را در سارای سمان زمان اباد می رساند خودش برمیکرده مشهد و نصف پول را پدرم در انجا سرای سمان برایش می دهد بدون اینکه وزن کرده باشد طرف بعدا ادعا میکنه که پول من را بدی ایا حق داره باید بدهم درحالی که من رفتم از نصف راه بار را اوردم چند برابر کرایه دادم بعدش هم به قولش وفا نکرده تازه مقدار پولی که پدرم داده معلوم نیست بار انقدر میشده یا نه ایاباید دوباره پول داد یا خیر وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 30 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن 1402 سلام علیکم در مورد سوال لازم است طبق توافق اولیه عمل شود اگر شرط شده که باررا در تهران تحویل دهد برای گرفتن کرایه طی شده لازم است بار را یه مقصد برساند و اینکه اگر فرد صاحب بار با رضایت خودش بار را رفته از وسط راه تحویل گرفته نمی تواند کرایه را کمتر بدهد مگر اینکه با هم مصالحه نمایند. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده