مهمان مهمان ارسال شده در 15 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن 1402 𝑽𝒂𝒉𝒊𝒊𝒊𝒊𝒊𝒊𝒊𝒅 سلام علیکم وقت بخیر من ۲۶ سالمه تابحال خمس ندادم اوایل که دانش آموز و دانشجو بودم و درآمدِ مانده نداشتم بعدش هم اگه پولی بود برای خرید خانه جمع میکردم حالا خونه خریدم ولی میخوام برای ماشین پولامو جمع کنم خمس تعلق میگیره؟ و دوم اینکه الآن سربازم و درآمد آنچنانی ندارم میخوام ببینم مثلاً اگه امروز ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ ۲۰ میلیون تو حسابمه و این پول میچرخه و خرج میشه و دوباره درآمدی کسب میشه تا سال بعد حسابم بشه ۳۰ میلیون مثلاً بهش خمس تعلق میگیره ؟ چون پولِ دست نخورده که نیست و مدام درحال گردشه وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 15 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن 1402 سلام 1_پول های پس انداز شده اگر از درامد بین سال بوده برای خانه اگر سال خمسی بر ان گذشته و تاقبل از سال خمسی در خرید خانه هزینه نکرده خمس دارد. پول پس انداز شده برای ماشین خمس دارد مگر تا قبل از سال خمسی ماشین برای مؤنه خریده شود. 2_اگر به سال خمسی برسد خمس دارد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 16 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن 1402 سلام علیکم دستتون درد نکنه لطف کردید فقط راجب مورد دوم میشه توضیح بدید چطور محاسبه میشه؟ از ۱۰ میلیون اضافی محاسبه میشه؟ یا از ۳۰ میلیون جدید؟ یا اصلا هیچی حساب نمیشه چون ۲۰ تومنه قبل سر سال خرج شده وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 16 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن 1402 سلام اگر فرد سال خمسی داشته مثلا 12بهمن سال گذشته محاسبه خمس کرده و 20 میلیون پول خمس داده شده داشته و خمسش را داده و امسال که 12بهمن فرا رسیده 30میلیون دارد و تا قبل از سال خمسی ماشین برای استفاده نخریده است 10میلیون تومان را لازم است خمس بدهد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده