نیا مهمان ارسال شده در 14 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن 1402 سلام علیکم کسی که چند بار با حیوان نزدیکی کرده!!! اول: آیا بخشیده میشود؟ دوم: چه کار های را باید برای جبران این معصیت عظیم، انجام دهد سوم: اگر تعـداد حیوانات و تعداد نزدیکیش را یادش نباشد چه حکم دارد؟ #التماس دعا!! وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 14 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن 1402 سلام علیکم باید توبه کند و اگر تصمیم جدی بر ترک داشته باشد انشاءالله بخشیده میشود. اگر از حیواناتی باشد که حلال گوشت است و صاحب آنرا میشناسد باید با صاحبانش مصالحه کند چون ضامن است. و اگر صاحبان آن حیوانات را نمیشناسد یا به آنها دسترسی ندارد مبلغی را برای آن حیوانات محاسبه کرده و با اجازه حاکم شرع بعنوان رد مظالم بپردازد. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 15 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن 1402 اگر این عمل شنیع در زمان قبل از مکلف شدن انجام شده باشد چطور؟ و اگر مصالحه با صاحبش باعث رفتن آبرو شود چکار کند؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 15 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن 1402 سلام در هر صورت فرد ضامن است اگر امکان حلالیت نیست مبلغ حیوان را از هر طریقی امکان دارد به مالک برساند. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 16 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن 1402 ۱. آیا میشود به صاحبان حیوان مقداری پولی را نیت کند و بدهد یا با او مصالحه کند، مثلا جای آن حیوان که با او نزدیکی کرده ولی به صاحبش بگوید که این پول از طرف من به شما، چون فکر میکنم از شما حقی بر گردن من هست مثلا بگوید فلان وقت از شما یک حیوانی پیش من بوده و من او را سنگی زدم ولی به شما نگفتم و آن حیوان بعد ها به اثر همان سنگ از بین رفت و شما فکر کردید که خودش از بین رفته و... آیادرست است و بریالذمه میشود؟ ۲. اگر به صاحبان حیوان یا در کل به هر کسی که حقی از او هست بگوید که این مقدار پول از طرف من به شما چون فکر میکنم از شما حقوقی بر گردنم هست؛ ولی نگوید بابت چه، مطلق بگوید؛ آیا بریالذمه میشود؟ و اگـر آن طرف بگوید حقم را بخشیدم هر چه هست، آیا بریالذمه میشود؟ ۳. اگر کسی فعلا توان پرداخت قیمت حیوانات را نداشته باشد، میشود تا که توانمند شود صبر کند؟ #التماس_دعا!!! وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 16 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن 1402 سلام لازم است قیمت حیوان را بدهد یا با او مصالحه نماید. و فرد نمی تواند دروغ بگوید و به هر طریقی امکان داردپول را وارد مال فرد نماید یا رضایت مالک را کسب نماید. اگر مالک ببخشد بری الذمه می شود. و اگر فرد مدیون دین را پرداخت نکند و زمان زیادی سپری شود بژوری که کاهش ارزش رخ داده باشد لازم است به قیمت روز پرداخت نماید. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 17 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن 1402 اگر مطلق بگوید که این پول را به خاطر حقی که بر من دارید از طرف من بر شما؛ باز هم جایز نیست و بریالذمه نمیشود؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 17 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن 1402 سلام اگر با گفتن ان و پرداخت پول یقین به رضایت مالک پیدا می شود که دین ادا شده بری الذمه خواهد شد. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده