مهمان مهمان ارسال شده در 12 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن 1402 سلام و عرض ادب! یک برامه بنام انلاین صرافی هست پول به واحد دلار جمع میکنیم و روزانه به ما فیصدی میدهد. برای بدست اوردن هر فیصدی ما باید در همون وقتی که این برنامه را درست کردیم انلاین شویم و فروش خود را انجام دهیم و این فروش 23ساعت وقت دارد بعد 23ساعت فروش جدید ارائه می شود، هر مقدار پول بیشتر باشد فیصدی بیشتر می شود، مفاد یا سود این برای من هست و ضرر هیچ نداره این برنامه در سال2020در انگلستان درست شده و تا 2030وقت دارد هر فردی که بخواهد این برامه را درست کند 6ماه قرار داد دارد، حکم این نوع کاروبار چیست، پول بدست امده اش حلال است یا حرام؟ تشکر میکنم که من را در این زمینه همراهی کنید😊 وضعیت: پاسخدادهشده توسط: محمود-موحدی-فر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام محمود موحدی فر 7 ارسال شده در 17 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن 1402 سلام معظم له در این باره اظهار نظر نکردند می توانند به مرجع اعلم بعدی مراجعه نماید. وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده