مهمان مهمان ارسال شده در 1 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن 1402 سلام علیکم من صد گرم طلا روخمسش رو حساب کردم به قیمت روز و پرداخت کردم،حالا قیمت طلا افزایش پیدا کرده من باید الباقی مبلغ اضافه شده به اون طلا رو حساب کنم و پرداخت کنم یعنی؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 5 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن 1402 سلام علیکم اگر مال التجارة باشد یعنی خرید و فروش طلا میکنید هر سال باید افزایش قیمت آن محاسبه شود. و اگر مال التجارة نباشد و مؤنه هم نباشد و یکبار کاملاً خالص شود تا زمان فروش خمس ندارد. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 5 بهمن 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن 1402 سلام علیکم، ولادت امیرالمؤمنین علیه السلام روخدمت صاحب الزمان و شیعیان و محبان این حضرت تبریک و تهنیت عرض میکنم، این سوال پیوند شده پاسخ داده نشده و یه سوال دیگه ضمیمه میکنم بهش اون این هستش که از سهم امام که اجازه گرفته شده به فقرا داده بشه آیا میشه به فقیر سادات هم از این سهم داده بشه یا فقط فقیرعام اجازه هست که پرداخت بشه؟ باتشکر از مرجعیت اعلاء وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 5 بهمن 1402 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن 1402 نکته قابل ذکر این است که اگر طلا فروش هستید میتوانید سرمایه خود را بر اساس وزن طلا قرار دهید.وهر ساله وزن مازاد را مخمس نمایید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 5 بهمن 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن 1402 3 ساعت قبل، مهمان مهمان گفته است: از سهم امام که اجازه گرفته شده به فقرا داده بشه آیا میشه به فقیر سادات هم از این سهم داده بشه یا فقط فقیرعام اجازه هست که پرداخت بشه؟ سلام علیکم بله میشود از سهم امام به سید فقیر با رعایت دیگر شرایط استحقاق، پرداخت کرد، اما برعکس آن از سهم سادات به فقیر عام نمیتوان پرداخت کرد. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده