مهمان مهمان ارسال شده در 25 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی 1402 سلام خسته نباشین برای جبران حق الناسهایی که بر گردنمون غیر مالی و ما از اونها بی خبریم وبعضی حق الناسها هم غیر مالی هستن که نمی تونیم از طرف حلالیت بطلبیم یا طرف حلال نمی کنه ایا در نیتمان می توانیم بگوییم که از طرف ادمهایی که بر گردنمون حق دارن استغفار می کنیم و ذکر استغفار را در حقشون بخونیم ؟؟منظور من این که میشه چه باخبر چه بی خبر از حق الناس میشه یک جا برای همشون استغفار کرد ؟؟ممنون از زحماتتون وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 25 دی 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی 1402 سلام علیکم حق الناسهایی که به گردن شما میباشد و مالی نباشد میتوانید برای صاحبانش استغفار کنید و لازم نیست به آنها اطلاع دهید و اگر بتوانید از آنها حلالیت بطلبید در صورتی که مفسدهای نداشته باشد بهتر است. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 25 دی 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی 1402 سلام ممنون از پاسختون ببخشین من سوال اصلیم این بود که می توانیم حق الناسهایی که خبر داریم و حق الناسهایی که خبر نداریم با هم نیت کنیم که مثلا چند تسبیح ذکر مبارک استغفر...را می خوانم ثوابش را هدیه می کنم به کسایی که برگردنم حق دارن و من بی خبرم و کسایی که حق دارن و من باخبرم این طوری نیت میشه کرد بی خبر باخبر یکجا استغفار کنیم ؟؟؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 27 دی 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی 1402 سلام علیکم بله درست است. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده