مهمان مهمان ارسال شده در 5 آذر 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر 1402 سلام علیکم در مسجد بعضی اوقات امام جماعت نمی آید و هروقت امام جماعت نباشد یک پیرمردی جماعت می دهد که در بعضی از جا ها : الفاظ سوره یا رکوع یا تشهد را اشتباه تلفظ می کند من به امام جماعت اصلی گفتم بیا یک شب پشت سر اون بنده خدا ایستاد شو و ببین در الفاظ نماز اشکال نداره گفت تو که میفهمی اشتباه است نماز را به جماعت بخوان اما نیت فرادا کن و به نیت فرادا خودت بخوان؟ من هم در صف دوم می ایستم و فرادا و حمد و سوره آهسته میخوانم و البته نماز مغرب و عشا می باشد . ۱. آیا نماز مغرب و عشاء من درست است؟ ۲.آیا کدام وظیفه ای بر من است نسبت به امام دوم؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 5 آذر 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر 1402 سلام علیکم وظیفه شما اینست که نماز را فرادا بخوانید و در نماز مغرب وعشاء باید بلند خوانده شود میتوانید قبل از شروع نماز جماعت نماز خودتان را فرادا بخوانید. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 6 آذر 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر 1402 بعد از اذان بلا فاصله نماز جماعت شروع می شود یعنی من فرصت ندارم که قبل از جماعت فرادا بخوانم یعنی نمی توانم نماز مغرب و عشا را در صف دوم آهسته بخوانم؟ چون حرمت امام جماعت هم باید حفظ بشه وضعیت: پاسخدادهشده توسط: شوندی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام شوندی 10 ارسال شده در 6 آذر 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر 1402 سلام علیکم صبر کنید بعد ازنماز مغرب جماعت در حالیکه دیگران تعقیبات یا نماز غفیله میخوانند شما نماز مغرب را بخوانید و همینطور پس از نماز عشاء جماعت، نماز دیگر را بخوانید. والله العالم وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده