مهمان مهمان ارسال شده در 2 آبان 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان 1402 سلام یه سوال دیگه میگن وقتی یه کار خیر یا یه کمکی به کسی می کنی اگه بعدا منت بزاری سوابش کلا از بین می ره ، حالا سوال من این که ادم وقتی تو شرایطی قرار می گیره که خدمتهایش را پیش خود طرف نه پیش کسای دیگه میگه که من فلان روزا این خوبیها رو در حق فلانی کردم ایا باز منت میشه با اینکه خودش خبر نداره ؟؟؟یا اگه به خودش بگه طرف ناراحت بشه بعدا متوجه بشه با یه کارای دیگه خوبیهای دیگه میشه از دلش در اورد ؟یا تحت هیچ شرایطی نباید منت گذاشت ، درست ادم از روی ناراحتی خوبیها رو گوشزد می کنه نباید اینطوری باشه ؟؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 2 آبان 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان 1402 سلام علیکم همانطور که در دستورات اسلام سفارش به انجام کار خیر و کمک به دیگران شده، نیز در خصوص پرهیز از منت گذاشتن و درشت جلوه دادن کارخیر و از بین رفتن أجر و ثواب آن توصیههای فراوانی صورت گرفته است. آنچه پسندیده است برای انسان، شکر کردن این نعمت که توفیق داده شده به انجام کار خیر. ضمناً آنچه قطعا موجب صدق منت گذاشتن است، با خبر شدن شخصی که کمکی به آن شده میباشد. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده