علی مهمان ارسال شده در 2 شهریور 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور 1402 سلام میخواستم برای اینکه مبلغ یارانه و یا پولهایی که به عنوان هدیه برایم کارت به کارت شده را بدون نقد کردن قبض کنم، یک حساب کوتاه مدت سوددار در بانک افتتاح کنم. با توجه به اینکه امکان افتتاح غیر حضوری(مجازی) میسر شده است آیا پر کردن فرمها در اینترنت که متن قرارداد آن از عقود شرعیست و آن را نیت کنیم کافیست؟ یا برای اینکار اگر تلفنی با رئیس شعبه تماس بگیرم و بگویم اگر عقود شرعی را رعایت میکنید تا مجازی افتتاح حساب کنم و قبول کند کافیست؟ یا باید حضوری باشد؟ باتشکر وضعیت: با سپاس توسط: ناظم-ارشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
علی مهمان ارسال شده در 5 شهریور 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور 1402 باسلام اگر افتتاح حساب کوتاه مدت جهت گرفتن سود براساس عقود شرعی در بانک به صورت غیرحضوری(مجازی) باشد، آیا همین که فرمهای بانک را که متن آن بر اساس وکالت دادن به بانک به همان منظور تنظیم شده است را ما به همان نیت، اینترنتی امضا کنیم کافیست یا اینکه باید تلفنی یا حضوری نیز با بانک تماس بگیریم؟ باتشکر وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 9 شهریور 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور 1402 سلام علیکم امضا اینترنتی (مجازی) هم کفایت می کند. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری