مهمان مهمان ارسال شده در 2 شهریور 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور 1402 سلام من کارمند در یک موسسه خیریه هستم که کارش در تمام ولسوالی ها است من بعضی اوقات مدت یک یا دو هفته در جاهای میروم که نمازم قصر میشود وبعضی اوقات تقریبا یک برج در ولسوالی محل سکونتم میمانم هیچ وقتی مشخص برای کارم نیست که چه وقت وظیفه میروم و یا تا چه وقت در محل سکونتم میمانم لطف نموده وظیفه ام را در انجام مسائل روزه نمازم واضح سازید آیا من دائم سفر هستم ، کثیر السفر هستم و یا هیچ کدام ممنون وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 11 شهریور 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور 1402 سلام علیکم در صورتی که 6 ماه از یکسال، یا در طول دوسال که هر سال 3 ماه، سفر انجام شود، کثیرالسفر بوده و نماز تمام و روزه را باید در سفر بگیرید. نکات قابل تذکر: 1_ بنابراحتیاط واجب در دو هفته اول از سفر، نماز را هم تمام و هم شکسته بخوانید. 2_ توقف در وطن به مقدار مذکور ضرری به صدق کثیرالسفر بودن وارد نمی کند. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده