مهمان مهمان ارسال شده در 29 فروردین 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 1401 سلام علیکم شخصی چند روز بعد از غسل متوجه شده که مقداری لاک از قبل از غسل در بدنش باقی مانده است از طرفی موقع غسل تمام بدن را بررسی کرده و چیزی ندیده الان تکلیف روزه و نماز های تا بحالش چیست؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: صادقی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناسان قدیم صادقی 30 ارسال شده در 29 فروردین 1401 کارشناسان قدیم اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین 1401 سلام علیکم اگر مانع از رسیدن آب بوده باید مانع را برطرف کند و همان قسمت را زیر آب به نیت غسل بشوید باید نمازهایش را قضا کند و روزه هایی که در این مدت گرفته صحیح است وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سید محمد مهمان ارسال شده در 19 خرداد 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد 1402 سلام علیکم حاج آقا آقای سیستانی در غسل ترتیب بین راست و چپ رو معتبر نمی دانند و مستحب اعلام کردن. من در غسل نیت سمت راست و چپ کردم و شستم حالا بعد از غسل یک مانع ریزی طرف راست دیدم اون رو پاک کردم و به نیت از غسل شستم حالا واجب هست که بعد از آن طرف چپ را هم بشویم، چون نیت سمت راست و چپ کردم یا خیر همان کفایت میکند؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: موسوی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام موسوی 175 ارسال شده در 19 خرداد 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد 1402 سلام علیکم شستن همان مقدار از سمت راست بدن به نیت غسل کفایت میکند، اما اگر خواسته باشید به استحباب عمل کنید، احتیاط مستحب است که بعد از شستن آن مقدار از سمت راست دومرتبه سمت چپ بدن را هم بشویید. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری