علی مهمان ارسال شده در 26 اردیبهشت 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت 1402 باسلام متن زیر از یکی از عرفا میباشد که موجب خوف و وحشت من شد (قیامت که نامه عمل را به دست انسان میدهند، در نامه بعضیها نوشته شده که فلان فرد را تو کشتهای. میگوید: خدایا، من کی او را کشتم؟ من کجا قاتل بودم؟ من اصلا خبر ندارم که قاتلش چه کسی است. در جواب میگویند: در فلان مجلس فلان کلمه را گفتی، این کلمه نقل شد به مجلس دیگری و از آنجا دوباره به مجلس دیگر که قاتل در آن مجلس بود، رسید و او این را شنید و رفت او را کشت و تو سبب این قتل شدی.) 1-در جوانی که از شرائط زندگی و روزگار خسته بودم به یکی از دوستان گفتم کاش خودکشی کنم و به او هم گفتم بیا باهم اینکار را بکنیم، من قصدم جدی نبود ولی او چند بار به من گفت پس چی شد، من منتظرم ؟ چند سال بعد شنیدم واقعا خودکشی کرده بودند! 2_ یکی از آشنایان در اثر اشتباه پزشکی، بیماریش سختتر شد به طوریکه حتی به سختی حرف میزد من قبلا به او گفته بودم از رادیو معارف با این مضمون شنیدم که اگر بیماری غیرعمدی به سراغ انسان بیاید کفاره گناهان است، در واقع به او دلداری دادم اما چون حتی اهل نماز هم نبود، خجالت کشیدم که بگویم از رادیو شنیدم که شرطش متدین بودن شخص است و شامل او نمیشود... بعد از مدتها او را با وضعیت بدتری دیدم و گفتم چرا از پزشک شکایت نمیکنی و دنبال مداوا نمیروی؟ ایشان گفتند یاد حرف تو افتادم که گفتی گناهانم پاک میشود و منصرف شدم ... متاسفانه چند ماه بعد فوت کردند. سوال حقیر این است آیا در موارد فوق گناه حق الله یا حق الناسی متوجه من است؟ باتشکر وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 28 اردیبهشت 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 1402 سلام علیکم خیر، گناهی متوجه شما نمیباشد. 1_ در مشکلات همیشه پناه ببرید به صاحب عالم هستی پروردگار متعال، و از افکار شیطانی دوری جویید. 2_ امراض و گرفتاریها را صرفاً نمیتوان بهخاطر کفاره گناهان دانست. بلکه علتهای دیگری هم دخیل میباشد. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده