مهمان مهمان ارسال شده در 25 اردیبهشت 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت 1402 سلام سوال سوم وقتی حق الناسی بر گردنمون مقدار شو نمی دونیم می خواهیم در احسان طرف مقداری پول به فقرا بدیم چرا باید از حاکم شرع اجازه بگیریم وقتی فقیر و می شناسیم چرا باید بریم دنبال حاکم شرع که اجازه بفرماین ؟؟؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس ارشد ترنجیان 94 ارسال شده در 25 اردیبهشت 1402 کارشناس ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت 1402 سلام علیکم رد مظالم عبارت است از دینی که بر ذمه شماست . حق وطلب متعلق به دیگری است وشما با صدقه دادن ان مبلغ در مال دیگران تصرف میکنید ، از طرفی صاحب حق را نمی شناسید یا دسترسی به او ندارید تا بتوانید در مال او تصرف کنید از انجایی که در روایات ولایت هایی فی الجمله به فقیه واگذار شده ، که یکی از انها تصرف در مال مجهول المالک است لذا اذن واجازه از فقیه برای صدقه دادن مال دیگران لازم است . 1 وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مهمان مهمان ارسال شده در 27 اردیبهشت 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت 1402 وعلیکم السلام من مال مجهول المالک یافتم ومی توانم به فقیر ازطرف آن مالک بدهم چون من مقلد سیدنا السيستاني حفظه الله تعالی هستم وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 28 اردیبهشت 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت 1402 سلام علیکم بله میشود صدقه داد، البته بنابراحتیاط واجب باید از حاکم شرع اجازه بگیرید. نکته قابل توجه: این حکم بر اساس اینکه، این مال، مجهول المالک باشد و نه جزو اموال گمشده، لذا بعد ناامیدی از پیدا شدن صاحب آن، طبق حکم بالا صدقه دهید. موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده