مهمان مهمان ارسال شده در 19 اردیبهشت 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت 1402 سلام در هنگام غسل آیا همین که به نیت پاک شدن بریم حمام وبگیم به به نیت فلان غسل انجام میدم کافیه یا حتما باید غسل کنم و چند بار سمت راست وچب بدن صلوات بفرستم ونیت کنم برا غسل واینکه شخصی گفته برا غسل حتی باید دستام بالا بگیرم تا آب دوش به زیر بغلم برسم صلوات کنم وحتی سینه هام بگیرم بالا تا آب برس بشون ودمپایی در بیارم تا آب به پا برس آیا راسته؟ وضعیت: پاسخدادهشده توسط: مصدق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کارشناس احکام مصدق 10 ارسال شده در 20 اردیبهشت 1402 کارشناس احکام اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت 1402 سلام علیکم لازم نیست نیّت را به زبان آورده یا از قلب بگذرانید، بلکه به قصد اطاعت از فرمان خداوند متعال بروید و غسل را انجام دهید کافی است. در صحیح بودن غسل، باید آب به تمام بدن برسد (یک بار آب برسد کافی است)، خواه با دست کشیدن، و خواه با بازکردن و بالا بردن دستها و غیره... (فرستادن صلوات در هر شرایطی مستحب است، اما تصور نشود که جزو أعمال و صحّت غسل باشد) . موفق باشید وضعیت: تأییدشده توسط: ترنجیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده